Betöltés...

Tapadásmentes gofrisütő beépített jelzőfénnyel, 1500W - családi reggelikhez, desszertekhez (BBV)

Ár: 16.990 Ft

A gofrikészítőgép egy kiválóan felszerelt és könnyen használható gofri készítő, amely számos előnnyel rendelkezik:

Négy Szeletes Kialakítás: A gép lehetővé teszi akár négy gofri egyszerre sütését, így ideális választás, ha több embert szeretnél egyszerre kiszolgálni vagy ha nagyobb mennyiségű gofrit szeretnél elkészíteni.

Kétoldalas Sütés: A kétoldalas sütési funkció segítségével minden gofri egyenletesen megsül mindkét oldalán, így biztosítva a tökéletes ropogós külsőt és puha belsőt.

Automatikus Hőmérséklet-szabályozás: Az automatikus hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően mindig konzisztens sütési eredményeket érhetsz el. A gép magától gondoskodik arról, hogy a megfelelő hőmérsékleten süssön.

Tapadásmentes Bevonat: A tapadásmentes bevonat megkönnyíti a tisztítást, és a gofrik könnyen leválnak a sütőfelületről anélkül, hogy széttörnének vagy megsérülnének.

Energiahatékonyság: A magas, 1500 wattos teljesítmény gyors sütést és energiahatékony működést biztosít, így gyorsan élvezheted a friss, ropogós gofrikat.

Tápellátás: A gép 220-240V, 50/60Hz elektromos hálózatról működik, amely széles körben elérhető és könnyen használható.

Biztonságos Használat: A "hideg tapintású" kialakítás megelőzi a túlmelegedést, így biztonságosan használhatod a készüléket anélkül, hogy aggódnod kellene a lehetséges égési sérülések miatt.

Csúszásmentes Lábak: A csúszásmentes lábak stabilitást biztosítanak a gépnek sütés közben, így nem kell aggódnod a gép elmozdulása miatt.

Ez a gofrikészítőgép ideális választás lehet, ha otthon szeretnél gyorsan és egyszerűen finom gofrikat készíteni, és a modern funkcióknak köszönhetően könnyen és biztonságosan használhatod.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tapadásmentes gofrisütő beépített jelzőfénnyel, 1500W - családi reggelikhez, desszertekhez (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: