Betöltés...

Tefal OptiGrill Elite Kontaktgrill, 12 Program, Digitális Kijelző, Rozsdamentes Acél, GC750D16

Ár: 65.490 Ft

A Tefal OptiGrill Elite egy kifinomult kontaktgrill, amely 12 előre beállított grillprogrammal rendelkezik, ideális választás mindenféle húshoz, zöldséghez és szendvicshez. A 2000 wattos teljesítményű, rozsdamentes acélból készült grill különlegessége a húsvastagság-érzékelő technológia, amely automatikusan szabályozza a hőmérsékletet és a grillidőt az ideális sütési eredmény érdekében és mind ezt a digitális kijelzőn nyomon is követheti.



Fedezze fel a Tefal OptiGrill Elite kontaktgrillt, amely forradalmi módja a grillezésnek, köszönhetően a fejlett technológiának és a felhasználóbarát funkcióknak. A grill 12 automatikus programmal rendelkezik, amelyek tökéletesítik a burger, csirke, steak, kolbász, szendvics, hal, tenger gyümölcsei, szalonna, krumpli, paprika, paradicsom és padlizsán grillezését. A húsvastagság-érzékelő technológia biztosítja, hogy minden alapanyag tökéletesre süljön, a véres állagútól a jól átsütöttig.



Márka: Tefal

Modell: GC750D16

Szín: Rozsdamentes Acél

Méretek: 14,17 cm x 6,69 cm x 13,39 cm; 1 kg

Teljesítmény: 2000 watt



A digitális kijelző nem csak a sütési állapotot mutatja, hanem lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pontosan kövesse a sütési időt és az akusztikus jelzéseket minden új sütési szint elérésénél. A manuális mód, az olvasztó funkció és a grillboost funkció további szabadságot biztosít a grillezés során. A Tefal OptiGrill Elite egyszerűen tisztítható, köszönhetően a mosogatógépben mosható, antihaftbeschichteten grillplatteknak és levesfelfogó tálcnak.

A grill mellé egy receptkönyv is tartozik, és további receptek érhetők el a Tefal ingyenes applikációján keresztül, így inspirálva a felhasználókat új és izgalmas ételek készítésére. A Tefal OptiGrill Elite tökéletes választás azok számára, akik precíz, sokoldalú és könnyen kezelhető kontaktgrillt keresnek a mindennapi használatra.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tefal OptiGrill Elite Kontaktgrill, 12 Program, Digitális Kijelző, Rozsdamentes Acél, GC750D16" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: