Betöltés...

TONZE Raclette Grill 4 Személyes, 900W, Tapadásmentes Felülettel

Ár: 15.990 Ft

A TONZE 4 személyes raclette grill piros és fekete színben, 900 watt teljesítménnyel tökéletes választás családi és baráti összejövetelekhez. A készülék multifunkcionális, alkalmas hús, zöldség, hal, krumpli, sajt, garnéla, pizza, palacsinta, szalonna, tojás és sok más étel grillen történő elkészítésére. A raclette grill rendelkezik egy tapadásmentes bevonattal ellátott grillfelülettel, ami egészséges sütést tesz lehetővé kevés vagy nulla zsiradék hozzáadásával. Az egyszerű tisztítás érdekében a grillfelület és a 4 mini raclette serpenyő levehető.

Fedezd fel a TONZE márkájú 4 személyes raclette grillt, amely modern kiegészítője lehet minden konyhának és társasági összejövetelnek. A 35 cm x 28 cm x 11,5 cm méretű, piros és fekete színű készülék 900 wattos teljesítményével gyors és hatékony sütést biztosít. A grill két típusú felülettel - hullámos és sima - rendelkezik, így változatos ételek elkészítését teszi lehetővé.



Marke: TONZE

Szín: Piros, Fekete

Méretek: 35 cm x 28 cm x 11,5 cm

Teljesítmény: 900 watt



A készülékkel könnyedén készíthetők finom grillételek, mint például sajtos, zöldséges vagy húsos raclette, de a kreativitás határt csak a képzelet szabhat határt. A fokozatmentes hőmérséklet-szabályozóval az ételeket melegen tarthatja, míg a készülék tapadásmentes bevonata biztosítja, hogy az étel ne ragadjon le, és a tisztítás gyors és egyszerű legyen.

A TONZE raclette grill nemcsak a kiváló sütési tulajdonságai miatt kiemelkedő, hanem a biztonsági jellemzői miatt is. A magas hőmérsékletnek ellenálló hálózati kábel megakadályozza a felmelegedést, így biztonságos a használata. A csúszásmentes gumi lábak stabil tartást biztosítanak sütés közben.

Legyen szó családi vacsoráról vagy baráti összejövetelről, a TONZE raclette grill garantálja az ízletes és egészséges ételek gyors és egyszerű elkészítését.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TONZE Raclette Grill 4 Személyes, 900W, Tapadásmentes Felülettel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: