Betöltés...

LG GSJV71MCTE Side by Side hűtőszekrény, 635L, M: 179, LinearCooling™, E energiaosztály

Ár: 557.590 Ft

Az LG GSJV71MCTE egy stílusos és funkcionális hűtő, amely ideális választás lehet bármely modern konyhába. 635 literes térfogata és változatos tárolórekeszei lehetővé teszik az élelmiszerek hatékony elrendezését és tárolását.

A fekete színű kivitelezés eleganciát kölcsönöz a környezetnek, mindig az energiatakarékos működésével (350 kWh/év) segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket és a környezetterhelést. Az energiaosztályú besorolása (E) pedig azt jelzi, hogy hatékonyan működik, még mindig kiváló teljesítményt nyújt.

Ez a kereső tökéletes választás lehet azoknak, akik a stílust, a funkcionalitást és az energiahatékonyságot egyaránt megtalálják.

LinearCooling™ technológia csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, így akár 7 napig is képes megőrizni az élelmiszerek frissességét.

Az italok hamarabb hűlnek le, az ételek pedig megőrzik frissességüket a DoorCooling+™ egyenletes és gyorsabb hűtési teljesítményének köszönhetően.

Az LG ThinQ™ alkalmazás lehetővé teszi, hogy olyan egyszerűen vezérelje hűtőjét, ahogy korábban soha nem tehette. Kapcsolja be az „Express Freeze” funkciót egyetlen gombnyomással.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "LG GSJV71MCTE Side by Side hűtőszekrény, 635L, M: 179, LinearCooling™, E energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)