Betöltés...

Antigravitációs párásító LED lámpával és nagy kapacitású, 680 ml-es, ultrahangos aromadiffúzorral

Ár: 26.444 Ft

 

A 680 ml-es nagy kapacitású LED légnedvesítő fejlett megoldást kínál a kényelmes környezet megteremtéséhez otthonában vagy irodájában. Számos előnnyel jár, és megoldja a száraz levegővel és a beltéri légkör minőségével kapcsolatos problémákat.

Előnyei és funkciói:

Nagy, 680 ml-es kapacitás: A párásító nagy kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi az optimális mennyiségű nedvesség állandó felszabadulását a levegőbe, biztosítva a megfelelő kényelmet a különböző méretű helyiségekben.
 

Antigravitációs technológia: A párásító innovatív kialakítása lenyűgöző vizuális élményt tesz lehetővé, ahol a víz lenyűgöző módon lebeg. Ez nemcsak vonzó díszítőelemet ad, hanem különleges megjelenést is ad a szobának.
 

Beépített LED lámpa: A párásító LED lámpával van felszerelve, amely nemcsak fokozza a beltéri légkört, hanem kellemes és pihentető környezeti fényt is biztosít, hogy személyre szabott légkört teremtsen az Ön igényei szerint.
 

Ultrahangos párásítás: A párásító ultrahangos technológiája biztosítja a víz finom és csendes felszabadulását hideg köd formájában, amely egyenletesen terjed a helyiségben. Így a száraz levegőt optimális páratartalom váltja fel, ami számos előnnyel járhat a légzőszervi egészségre és kényelemre nézve.
 

Aromaterápia: A párásító beépített aromadiffúzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy illóolajokat adjon a tartályhoz, hogy kellemes légkört teremtsen és élvezze az aromaterápia terápiás hatásait. Segíthet pihenni, csökkenteni a stresszt és javítani az általános közérzetet.
 

Száraz levegővel kapcsolatos problémák megoldása: A párásító segít leküzdeni a száraz levegőt a helyiségekben, ami kellemetlen tüneteket, például torok-, orr- vagy szemszárazságot okozhat. Azáltal, hogy megfelelő nedvességet enged a levegőbe, segít fenntartani az optimális hidratációs szintet és a légzési kényelmet.
 

Sokoldalú felhasználás: A párásító alkalmas otthoni, irodákban, holtelekben való használatra. SPA-ban, vagy bármely más helyiségben,  ahol javítani szeretné a levegő minőségét. Elhelyezhető az asztalon, éjjeliszekrényen vagy más helyiségekben, és könnyen ellátható vízzel, hogy állandó páratartalmat és kellemes légkört biztosítson.
A LED-lámpával ellátott antigravitációs légnedvesítő és a nagy, 680 ml-es kapacitás modern és hatékony megoldás a levegő minőségének javítására, valamint kellemes és pihentető légkör megteremtésére minden szobában.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Antigravitációs párásító LED lámpával és nagy kapacitású, 680 ml-es, ultrahangos aromadiffúzorral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: