Betöltés...

Zilan Páraelszívó, 163 W- ZLN1925

Ár: 29.990 Ft

Mindazok számára, akik minőségi páraelszívót keresnek, amely teljesítményével igazolja a befektetett pénzt, bemutatjuk a Zilan páraelszívót, a ZLN1925 modellt.
Ez a falra szerelhető páraelszívó lenyűgöző, 163 W-os csatlakoztatott teljesítménnyel rendelkezik, amely elegendő a főzés során keletkező szagok és gőzök leküzdésére. A három működési sebességgel könnyedén beállíthatja a munka intenzitását az igényeinek megfelelően, a 450 m³/h maximális légáramlás pedig azt jelenti, hogy konyhája kényelmes és friss marad, függetlenül attól, hogy milyen ételt készít.
A két alumínium szűrővel felszerelt konyhai páraelszívó hatékonyan és alaposan megszűri a levegőt, így nem kell aggódnia a kellemetlen szagok és gőzök miatt, amelyek megtölthetik konyháját.
A LED-es lámpa elegendő fényt biztosít az ételek elkészítéséhez, és megkönnyíti a konyhában való munkát.
45 x 60 x 22 cm-es méreteivel (H x Sz x Ma) és 120 cm átmérőjével ez a konyhai páraelszívó tökéletesen illeszkedik minden modern konyhai kialakításhoz. A Zilan konyhai páraelszívó, ZLN1925 modell, egy megbízható és kiváló minőségű készülék, amely hosszú évekig szolgálja Önt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Zilan Páraelszívó, 163 W- ZLN1925" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: