Betöltés...

Gorenje WNS1X4ARTWIFI Előltöltős mosógép, A energiaosztály, 1400 ford./perc, 10,5 kg kapacitás, 15 program, LED, Fehér

Ár: 316.089 Ft

EU-s gyártmány
A Gorenje mosógépeket Európában tervezte, fejlesztette és gyártotta a legújabb technológiai trendeknek megfelelően, úttörő szakemberekből álló csapatunk. Minden készüléket gondosan gyártanak, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeidnek.

Szépen és tisztán tartja mosógépét
Az AirDry funkció távol tartja a szagokat a mosógépedtől, mivel teljesen megszárítja a mosószeradagolót, a dobot és az ajtótömítést, így készülékeid extra tiszták és higiénikusak maradnak, minden további erőfeszítés nélkül.

Minden információ a mosógépedről egy kattintásra
Egyszerűsítsd le az életed, és rendelkezz minden információval a mosógéped vezérléséhez és ellenőrzéséhez a mobileszközödön található alkalmazáson keresztül. A távvezérlés, a mobil értesítések és a monitorozás olyan funkciók, amelyek segítségével zökkenőmentesebben és gyorsabban kezelheted a mosógép összes műveletét, bárhol is vagy.

100%-os biztonsággal védi otthonodat a vízszivárgástól
A TotalAquaStop rendszer biztonsági funkciója, a mosógép biztonságosan működhet éjszaka vagy akár a távollétedben is a gépben és a csővezetéken lévő 100%-os vízszivárgás elleni védelemmel. Szivárgás esetén a TotalAquaStop rendszer automatikusan elzárja a vízellátást, és teljesen és 100%-os biztonsággal megvédi otthonodat a szivárgástól.

A baktériumok akár 99,9 %-át eltávolítja a ruhákból
ExtraHygiene gőzmosó program gőzzel és magas hőmérsékletű mosással eltávolítja a baktériumok és kórokozók 99,9% -át. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek, ugyanakkor a mosógép is hosszabb ideig tiszta lesz, mikrobiális bevonatok és a kapcsolódó kellemetlen szagok nélkül.

Mélytisztított és sima ruhák, lágyítószerek nélkül
Felejtsd el a lágyítót! A kiválasztott program végén végzett kiegészítő gőzkezelés jelentősen csökkenti a ráncokat, a szagokat és a baktériumokat. A ruhadarabok alaposan tiszták, kevésbé gyűröttek és puhábbak lesznek.

A leghatékonyabb foltápolás
A foltok hatékony eltávolításához többé nincs szükség magas hőmérsékletre vagy a ruhák mosás előtti további kezelésére. A hőmérséklet, az idő és a víz tökéletes kombinációja automatikusan eltávolítja a makacs foltok akár 36 típusát 3 fő csoportból: gyümölcs (narancs, paradicsomszósz); szerves foltok (zsír, vaj, tojás, fű) és kávé (beleértve a teát, csokoládé joghurtot, tésztát, sminket).

Erőteljes, mégis csendes motor
Ezt a csendes, de nagyon hatékony motort úgy tervezték, hogy hosszú élettartamot biztosítson mosógépednek, és minden egyes ciklus során energiát takarítson meg.

Nincs több elveszett zokni
A gondosan elhelyezett LED-lámpa elegánsan megvilágítja a dobot, és biztosítja a könnyű be- és kirakodást.

Ne aggódj az elfelejtett szennyes miatt
A StopAddGo funkcióval egyszerűen megállíthatod a mosási ciklust a kezdeti fázisokban, hogy hozzáadj vagy kivegyél szennyest.

Nulla esélye a vízszivárgásnak
Az AquaStop biztonsági funkcióval a mosógép biztonságosan működhet éjszaka vagy akár a távolléted alatt is. Szivárgás esetén az AquaStop automatikusan elzárja a vízellátást, és megvédi otthonodat a vízszivárgástól.

Nincs szükség a saját beállítások megismétlésére
A mosógép minden egyes előre beállított programhoz megjegyzi a centrifugálási ciklusra vonatkozó beállításaidat. Azt is megjegyzi, ha egy adott programhoz magasabb vízszintet vagy előmosást választasz. A legutóbbi beállításokat fogja javasolni, amikor ugyanazt a programot újra használod.

Minimalizáld a gyűrődéseket a ruháidon.
Ha nem tudod azonnal kivenni a szennyest a mosógépből, ne aggódj, ez a funkció gondoskodik arról, hogy a ruháid ne legyenek extrán gyűröttek. A Gorenje mosógépek Anti-Crease funkció nevű funkcióját úgy tervezték, hogy csökkentse a gyűrődést. A dobja 2 órán keresztül forog, hogy a ruhák mosása után a lehető legkisebbre csökkentse a ruhák gyűrődését. Ezt a funkciót bármikor leállíthatod a Start/stop gomb megnyomásával vagy a be/ki kapcsolóval.

Minden mosási program most gyorsabb, mint valaha.
Állandóan rohansz, és semmire sincs időd? A Gorenje mosógépek FastWashing funkciója pont erre a helyzetre készült. Ez a funkció lehetőséget ad arra, hogy csökkentsd a mosási időt. Ezzel a funkcióval csökkentheted az egyes programok mosási idejét, beleértve az előmosást és a pótvizet is.

Kevesebb idő az ingek vasalására
A ShirtsSteam programot kifejezetten az ingek mosására szabták, hogy azok ne csak alaposan tiszták legyenek, hanem jelentősen kevésbé gyűrődjenek, így nem kell túl sok időt pazarolnod a vasalásra.

Nincs többé rázkódás mosás közben
A megnövelt stabilitás és a StableTech oldalsó és alsó paneleknek köszönhetően jelentősen csökkentett rezgésszintet eredményez még a legnagyobb pörgetési sebességeknél is.

Tökéletes ajtó
Az egyetlen darab műanyagból készült, csavarok nélküli, nagyméretű ajtó biztosítja a stabilitást, megakadályozza a bosszantó nyikorgást vagy ropogást. Teljes 180 fokban kinyílik, így a dob kiürítése és betöltése a lehető legegyszerűbb.

Kedvenc ruhadarabjaid mindig készen állnak a viselésre
Kevesebb mint egy órára lesz szükséged ruháid mosásához, ennek a gyors és intenzív mosóprogramnak köszönhetően, amely fél töltetre alkalmas.

Biztonság kíváncsi gyerekeknek
Mosás közben az ajtó zárva marad, így még a legkíváncsibb gyermek sem tudja kinyitni. A további védelem érdekében a kezelőpanel egy speciális billentyűkombináció megnyomásával lezárható, így lehetetlenné válik a beállítások véletlen megváltoztatása.

Bármilyen ruhadarab érzékeny kezelése
Az egyedülálló hullám alakú dobmintázat a speciális hullám alakú 3D bordákkal kombinálva lágyítja a szálakat, hogy a legkíméletesebb ruhakezelést biztosítsa a tökéletesen tiszta, minimális gyűrődéssel rendelkező ruhákhoz.

Nincs több bosszantó hangjelzés
A WaveActive mosógépek nemcsak a szennyesedhez, hanem a füledhez is kíméletesek. A lágy hangok gyengéd visszajelzést adnak az általad kiválasztott funkciókról vagy programokról.

Kedvenc darabjaid mindig készen állnak a viselésre
Mindössze 20 perc elegendő ahhoz, hogy frissítsd fel új pólódat és más, kevésbé szennyezett ruhadarabjaidat. Így kedvenc ruhadarabod mindig készen áll majd.

Egyszerű kiválasztás a tárcsa elforgatásával
A JoggerDial biztosítja a mosási programok gyors és egyszerű kiválasztását. A LED kijelzőnek köszönhetően a kiválasztott program minden szögből és a környezeti fényviszonyoktól függetlenül jól látható.

Mindig kellemes illatú ruhák
A mosóporral való mosás alacsonyabb hőmérsékleten ideális feltételeket teremthet a baktériumok fejlődéséhez, amelyek viszont a mosott ruhák kellemetlen szagát okozhatják. A DrumClean program eltávolítja a baktériumokat a gép belsejében, és biztosítja, hogy a ruháid mindig friss illatúak legyenek.

Mindig friss ruhák
Ez az egyedülálló program egy gőzfejlesztő segítségével nagy mennyiségű gőzt termel, amely felfrissíti a ruhákat és megkönnyíti a vasalást.

Kiválóan oldja a foltokat rövidebb idő alatt
A RealJet rendszer kiváló mosási teljesítményt biztosít rövidebb idő alatt. Mivel a víz nagy nyomással kerül a dobba, a mosószer gyorsabban oldódik, és a foltok hatékonyabban távolíthatók el.

Jellemzői:
- Töltet: 9 kg / 64 l
- 1400 ford/perc
- "A" energiaosztály (49 kWh/100ciklus)
- INVERTERES motorral
- 15 program - összes személyre szabható
- WIFI - ConnetctLife képes
- 20 perces gyorsprogram
- PowerWash 59' vagy 32' perc
- DoseAid mosószer adagolás támogatás
- AntiCrease gyűrődésmentesítés
- StainExpert - folttisztítás
- ExtraHygiene
- Gőzprogramok
- SportWash
- Baby program
- Hideg mosás
- LED kijelző érintőgombokkal
- AdaptTech memória funkció
- 24 órás késleltetés
- Gyermekzár
- WaveActive továbbfejlesztett dob
- 180° nyitható ajtó
- Dobvilágítás
- StableTech oldalfalak
- DrumClean dobtisztítás
- Totál AquaStop
- Zajszint: 57/76 db(A)
- A termék szélessége: 600 mm
- A termék magassága: 850 mm
- A termék mélysége: 610 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje WNS1X4ARTWIFI Előltöltős mosógép, A energiaosztály, 1400 ford./perc, 10,5 kg kapacitás, 15 program, LED, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: