Betöltés...

Electrolux EW6TN3062H PerfectCare felültöltős mosógép, 6 kg, 1000 fordulat/perc, 15 program, TimeManager, SoftPlus, D energiaosztály, Fehér

Ár: 174.390 Ft

A SensiCare rendszer a mosás első percében meghatározza a mosási időt, valamint az energia- és vízfelhasználást. A legkisebb töltet esetén is optimális lesz a fogyasztás, és ezzel a ruhákat is kíméli a készülék.
A SoftPlus funkció gondoskodik róla, hogy a gépben a ruhák egyenletesen oszoljanak el az utolsó öblítés előtt, így amikor az öblítő a dobba kerül, eljut minden szövetszálhoz. Így a ruhák sokkal puhábbak lesznek, és a friss illatukat is hosszabb ideig megőrzik.
Az Eco TimeManager segítségével lerövidítheti a program hosszát. Idő és energia megtakarítása anélkül, hogy kompromisszumot kötne a tisztaság tekintetében. Az Antiallergén program a mosást gőzzel kombinálja, így az allergének és a baktériumok teljesen eltűnnek a ruhákból. A finoman nyíló dob ajtóknak köszönhetően a ruhák be- és kipakolása egyszerű és biztonságos.

Jellemzők:
- Energiaosztály (mosás ciklus): D
- Súlyozott energiafogyasztás / 100 ciklus (kWh): 65
- Súlyozott vízfogyasztás(l): 40
- Zajszint dB(A): 75
- Mosási kapacitás (kg): 6 kg
- Eco 40-60 program időtartama: 3:17
- Mosási programok: Be/Ki, Eco 40-60, pamut, műszál, kímélő mosás, Gyorsmosás (14 perc), öblítés, centrifuga/szivattyúzás, antiallergén program, babaprogram, selyem, gyapjú, sportruha, kültéri ruházat, farmer
- Felültöltős mosógép
- Nagy LCD-kijelző
- Szenzor: Aqua control szenzor, Átfolyásmérő, ProSense
- Méretek(Szé/Ma/Mé): 40 x 89 x 60 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Electrolux EW6TN3062H PerfectCare felültöltős mosógép, 6 kg, 1000 fordulat/perc, 15 program, TimeManager, SoftPlus, D energiaosztály, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések