Betöltés...

Eta Elektromos főzőedény 4,3l 013390010

Ár: 54.620 Ft

Az elektromos sütőedény, az ételek különböző elkészítési módjaihoz javasolt. A klasszikus hús sütésétől, tészta készítéstől, akár a dínsztelésig és főzésig. Az edényben készült ételek nem veszítik el az ízüket, a hús nem szárad ki és magas melegítési hatékonyságának köszönhetően akár 80%-kal takarékosabb, mint a hagyományos sütő.
Illatos, puha húst és ropogós süteményt a modern, felszerelt konyhán kívül is elkészíthetünk. Hogyan? Az ETA-nak van rá egy javaslata, amelynek köszönhetően kisebb konyhákban, hétvégi házakban, vagy nyaralás közben is lehet kényelmesen sütni anélkül, hogy az energia fogyasztása nagyobb lenne. Ami a legfontosabb, - hogy minderre egyetlen készülék elegendő. 
A Pečenka munkaedénye tapadásmentes anyagból (teflon) készült és kivételes a praktikus négyszögletes formája. Az alakja legjobban a tipikus négyszögletes bukták készítésénél használható ki. Fedele rozsdamentes anyagból körülvett, speciális szellőző lyukakkal felszerelt, amelyet praktikus üveges ablakkal láttunk el. Biztonságos működését a fedél eltávolításánál működő biztosíték biztosítja. Állványa stabil és hőszigetelt fogantyúik biztonságos használatot tesznek lehetővé. Nagyon praktikus az 1,5 m hosszú tápkábele. A ETA Pečenka korszerű dizájnja a modern konyhába és hétvégi házba is illik. 

A Pečenka MAX csomagolásában sok tartozék található, aminek segítségével még több különleges ételt állíthat elő. 
Középső formája a "kuglóf típusú" süteményekhez használható. Védő fedele nem csak a forró edény letakarásához használható, hanem az elkészült étel edényből való kivételéhez, valamint tálaláshoz is. 
A grill ráccsal a húst, halakat, virslit, vagy zöldségeket készítheti el fölösleges zsír hozzáadása nélkül. 
Ételek tradicionális elkészítési módjaSütéshez és grillezéshez (hús és hal), édes sütemények készítéséhez, dínszteléshez alkalmasAz edényben készült ételek nem veszítik el ízüket és illatukat, a hús nem szárad ki * Magas melegítési hatékonyságának köszönhetően, hogy akár 80%-kal takarékosabb, mint a hagyományos sütőAz üveges ablakkal felszerelt fedél a készülendő ételek könnyű ellenőrzését biztosítjaMinden konyhában használható professzionális minőségAz ETA Pečenka eredeti dizájnja használható modern konyhába, hétvégi házba és akár kollégiumba isGyors és hatékony melegítés a fedélben lévő beépített fűtőelemnek köszönhetőenA munkaedény és a fedél tapadásmentes felülettel (teflon) felszereltekEdény kapacitása 4,3 lEdény méretei 277 x 277 x 112 mmHálózati kapcsoló működési fényjelzővelA nem megfelelő összeszerelés elleni biztonsági biztosíték nem engedi a készülék bekapcsolását a fedél helytelen elhelyezése eseténHőszigetelt fogantyúk a biztonságos használat érdekébenStabil állvány, amely a sütőedény bázisaként funkcionál * Rozsdamentes oldallal és speciális szellőző lyukakkal felszerelt fedélVédő hőálló fedél az égési sérülés elkerülése érdekébenEgyszerű és gyors összeszerelésKönnyen kivehető edényKönnyen mosható felületTápkábel hossza 1,5 mAlacsony teljesítmény felvétel 475 W
Tartozékok
Védő fedele a forró edény letakarásához használható, de az elkészült étel meleg edényből való kivételéhez is. A védő fedelet lehet tálalási edénynek is használni.Középső, sütémény készítéséhez való formája a "kuglóf" típusú süteményekhez ideális.Grillezési rács az ételek egyszerű és egészséges elkészítését teszi lehetővé teszi (hús, hal, kolbászfélék, zöldség), fölösleges zsír és leégés nélkül. 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Eta Elektromos főzőedény 4,3l 013390010" című hirdetést látja. (fent)