Betöltés...

Brother KE20 Little Angel Varrógép

Ár: 119.660 Ft


A fiatal tervezők örömmel dolgozhatnak a BROTHER KE20 Little Angel varrógépen. Tűfűző rendszerének köszönhetően nagyon egyszerű lesz használni, mert csak egy lépésben kell áthúznia a fonalat a szemen. Az optimális szemkényelem érdekében értékelni fogja a munkalapon elhelyezett LED-világítás erejét is.
De a BROTHER KE20 Little Angel varrógép is rendelkezik mindennel, ami garantálja a leghatékonyabb felhasználást. LCD-képernyője lehetővé teszi, hogy tisztán lássa az alkotáshoz szükséges varrási információkat. Ennek köszönhetően egyszerűen választhat 20 öltés közül, hogy a létrehozott anyagot a megmunkált szövet típusához igazítsa.
A BROTHER KE20 Little Angel varrógép olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek optimális felhasználói kényelmet nyújtanak. Számíthat az ujjvédőjére; vele az ujjai varrás közben nem érintkeznek a tűvel. Praktikus, lehetővé teszi a vízszintes orsó gyors beállítását is a tökéletes menetmenet érdekében.
Azoknak a tervezőknek, akik szeretik magukkal vinni a felszerelésüket, a BROTHER KE20 Little Angel varrógép ideális, mert könnyű. Alumínium vázát tökéletesen kiegészítik különféle tartozékai, beleértve a tisztító kefét, amellyel könnyedén karbantarthatja készülékét.

Előnyök: LCD képernyővel felszerelve, igazi elektronikus varrógép fiatal kreatív kezdőknek

Típus: Gyermekvarrógép
Anyaga: műanyag
Színek: fehér
Kapcsolódó termék: Nem
Kor: 14 éves kortól
Oktatási érték: Képzelje el és alkosson
Sajátosság: Valódi elektronikus varrógép fiatal kreatív kezdőknek (14 év felettiek), ujjvédő eszközzel, hogy elkerülje a tűvel való érintkezést.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Brother KE20 Little Angel Varrógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések