Betöltés...

Tefal CY7788 Turbo Cuisine & Fry Többfunkciós 7.6L Kukta - Fekete

Ár: 131.440 Ft

Végtelen főzési lehetőségek
Multifunkcionális edény, amellyel a könnyű és ropogós chipsektől kezdve a sült húsokon vagy grillezett zöldségeken át a finom mártásokig és akár a párolásig mindent elkészíthet.

Ízzel telt szaftos és omlós ételek
A Tefal exkluzív kerek edény nagy fűtőfelülete, kiváló hőelosztása és az optimális hőáramlás az ízletes ételek főzésének titka nap mint nap

Extra ropogós és mégis egészséges ételek
Élvezze az aranyszínű és ropogós sütési eredményeket egészséges módon - kevés olajjal vagy anélkül - elkészítve, az Extra Crisp Air-Fry fedőnek köszönhetően

Gyors főzés, felügyelet nélkül
Főzzön akár 3x gyorsabban* a nagy nyomásnak köszönhetően és felügyelet nélkül - ezzel sok időt takaríthat meg, amelyet a családnak szentelhet. *a hagyományos gáz- vagy elektromos főzőlapokkal összehasonlítva

Receptek végtelen inspirációért
A mindennapok könnyebbé és egyszerűbbé tétele érdekében böngésszen fantáziadús és ízletes receptek között online - vagy fedezze fel őket közvetlenül a szakácskönyvében.

Felhasználóbarát kezelés
Az egyszerű, egyetlen gombbal történő vezérlést a könnyű és felhasználóbarát használatra tervezték, míg a légkeveréses sütés a fedélen található érintőképernyős kezelőfelülettel kombinálva szinte élménnyé teszi a készülék mindennapos használatát.

Egyszerű tisztítás
A légkeveréses sütést lehetővé tevő, kiváló minőségű tapadásmentes falú edény a levehető fedéllel együtt könnyen tisztítható, így ideális megoldás gyakori használat esetén.

Praktikus és biztonságos
Az gőzkiengedő gomb egyetlen megnyomásával a gőzzel való érintkezés nélkül kiengedheti a nyomást az edényből, a maximális praktikum és nyugalom érdekében.

Multifunkcionális edényJobb hőeloszlási technológia a gyorsabb főzés érdekébenIntuitív kezelőfelület - egyetlen forgatógomb vezérel mindent10 automatikus programAutomatikus főzésKésleltetett indításHőmérséklet tartásKönnyű tisztítás - a tartozékok mosogatógépbe tehetőek12 biztonsági funkció


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tefal CY7788 Turbo Cuisine & Fry Többfunkciós 7.6L Kukta - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: