Betöltés...

Infravörös elektromos fűtőtest, 2500 W, MalTec 110641

Ár: 39.257 Ft

A fűtőberendezés a rajta áthaladó levegő felmelegítésével működik. A fűtőfonat vékony spirálokból áll, amelyek sokkal gyorsabban melegszenek fel, mint a vastag fűtőtestek, aminek köszönhetően a fűtőelem az indítás után 2 perccel működik. A fűtött levegő az oldalakon keresztül távozik.
Paraméterek: Maximális teljesítmény: 2500 W Teljesítmény paraméterek: 1500 W - 2500 W Termosztát Túlmelegedés elleni védelem A fűtőelem csillámból készült LÁB Tápellátás: 220-240 V 50/60 Hz Nettó tömeg: 4,5 kg fehér szín Készülék méretei (kerekek nélkül): 62,5 x 56 x 8 cm Készülék méretei (kerekekkel): 62,5 x 61,5 x 26 cm
A konvekciós fűtőtest egy forradalmian új fűtőtest, amely az indítás után néhány percen belül megnöveli a helyiség hőmérsékletét! Irodák, házak, üzletek, lakások, irodák, WC-k fűtésére használják.
Nagy előnye a termosztát, aminek köszönhetően beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, amit a radiátor tartani fog.
Előnyök Nagy teljesítmény - gyors és hatékony fűtés A távoli infravörös fűtés modern és környezetbarát módszere. Beépített termosztát Csendes Modern design Kerekekre szerelve borulás ellen védett LED érintőpanel + távirányító A legnagyobb ERŐ + a legjobb MEGOLDÁSOK + a legjobb ANYAG = megbízható berendezés évekig!
Felborulás elleni védelem A kerekekre helyezett fűtőtest felborulás elleni védelemmel rendelkezik.
A gazdag felszereltséget, a könnyű használhatóságot és az aprólékos kivitelezést minden érdekelt fél és vásárló nagyra értékeli A ProMica2500W Eco melegítő a rajta áthaladó levegő felmelegítésével működik. A fűtőfonat vékony spirálokból áll, amelyek sokkal gyorsabban melegszenek fel, mint a vastag fűtőtestek, aminek köszönhetően a fűtőelem az indítás után 2 perccel működik. A fűtött levegő az oldalakon keresztül távozik.
Távirányító funkciók A fűtési idő beállítása Kapcsoló Hőmérséklet beállítása Csökkentse a légáramlást A légáramlás növelése
Panel funkciók Csökkentse a légáramlást / Növelje a légáramlást Hőmérséklet beállítása A fűtési idő beállítása Kapcsoló
Kapcsoló A főkapcsoló a panel alatt található. A kapcsolót I állásba kell állítani.
Állítható teljesítmény Beállítási tartomány 1500-2500W
A ProMica2500W fűtőtest állítható fűtési teljesítménnyel rendelkezik. Igény szerint 2 szinten telepíthető. A fűtési teljesítmény átkapcsolásának kényelmét két riasztóval ellátott gomb biztosítja, amelyek jelzik, hogy a termosztát elérte a kívánt hőmérsékletet.
Túlmelegedés elleni védelem A beépített védelmi rendszer az áramforrás azonnali leválasztásával véd a megengedett hőmérséklet túllépése ellen.
A készülék bármilyen uralkodó hőmérsékleten használható, a levegővel történő hűtés vagy fűtés lehetősége miatt.
Energiatakarékos Villanyt takarít meg A fűtőberendezés termosztáttal rendelkezik, amely automatikusan leállítja a készüléket, ha a helyiség hőmérséklete eléri a beállított értéket. A fűtés nem működik folyamatosan - energiát takarít meg. A konvektoros fűtőberendezés keringtetett levegő fűtést használ a megnövekedett hőmérséklet szinte azonnali érzetére.
Megnövelt fűtőfelület A legtöbb radiátornál a levegő csak felülről jön ki, ami csökkenti a rajtuk áthaladó meleg levegő mennyiségét. A ProMica2500W radiátorban meleg levegő jut be a radiátor mindkét oldaláról, ami lehetővé teszi a helyiség gyors felfűtését és időt takaríthat meg.
A fűtés teljesítménye és hőmérséklete - beállítások Nyomja meg a hőszabályozó gombot a kívánt teljesítmény beállításához:
1. pozíció: Minimális teljesítmény, 1500 W 2. pozíció: Maximális teljesítmény 2500 W
Hőmérséklet-beállítás: Nyomja meg a hőmérséklet-beállító gombot, hogy a hőmérsékletet minden alkalommal 1°C-kal növelje:
1. pozíció (1000 W): a hőmérséklet 18 és 24 °C között választható 2. pozíció (2000 W): a hőmérséklet 25 és 30°C között választható
Időzítő beállítása: Minden alkalommal, amikor megnyomja az időzítő gombot, az idő 0,5 órával növekszik, legfeljebb 12 óráig.
A készlet tartalma: Infravörös melegítő ProMica2500W Eco Távirányító a vezérléshez Lengyel nyelvű használati útmutató A kerekeket fel kell szerelni



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Infravörös elektromos fűtőtest, 2500 W, MalTec 110641" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: