Betöltés...

Whirlpool W8 W946WB EE Elöltöltős gőzfunkciós mosógép, 9 kg, 1400 ford./perc, Autodose, Steam Refresh, A energiaosztály

Ár: 318.879 Ft

A 6TH SENSE technológia kiválasztja a legjobb mosási paramétereket az optimális eredmény elérése, valamint az erőforrás-optimalizálás érdekében: A kívánt program kiválasztása után a mosógép érzékelők és algoritmusok segítségével felismeri a ruha mennyiségét és a textília típusát, és automatikusan igazítja a hőmérsékletet és a felhasználandó víz mennyiségét, ezáltal szabályozva a motor nyomatékot is. A Whirlpool AutoDose segítségével a mosógép automatikusan felveszi a mosáshoz szükséges megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt. Csak időnként újra kell tölteni a speciális tartályokat és a mosógép tökéletesen kezeli az adagolást. A gőz és a dob szelíd mozgása lehetővé teszi a levegő keringését a ruha-rostok belsejében, hogy ruhái frissek és puhák maradjanak akár 6 órán keresztül a mosás után. Ezenkívül a gőz segít fellazítani a szövetszálakat és kisimítja a gyűrődéseket. Steam Hygiene-Ez a technológia segít eltávolítani a baktériumokat és ezáltal megvédi az érzékeny bőrt.

Jellemzők:
- Energiaosztály: A
- Energiafogyasztás / 100 mosás: 49 kWh
- Töltet kapacítás: 9 kg
- Centrifugálási sebesség: 1400 fordulat/perc
- Centrifuga zajszint: 71 dB
- Megtöltés típusa: Elöltöltős
- Vezérlőpanel típusa: Mechanikus
- Szín: Fehér
- Tulajdonság: Dob megvilágítása, Ciklus vége jelzés, Program előrehaladási mutatói, Ciklusjelző
- Biztonsági funkciók: Túlhabzás figyelés, Elektronikus egyensúly szabályozó rendszer, Gyermekzár
- Mosási programok: Pamut, Előmosás, Öblítés és centrifugálás, Baba, Farmer, Vízleengedés és centrifugálás, Szintetikus, Gyapjú Plus, Fehérnemű, Ágyneműhuzat, Lágy, Gyors30 Eco 40-60, Speciális program nagy tételek számára, Teljes töltet 45'
- Méretek(szél. x mag. x mély.): 59,9 x 84,5 x 64,3 cm
- Súly: 83 kg
- Kábel hossza: 1.2 m


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Whirlpool W8 W946WB EE Elöltöltős gőzfunkciós mosógép, 9 kg, 1400 ford./perc, Autodose, Steam Refresh, A energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: