Betöltés...

Electrolux LFU216X 272 m3/h, Falra szerelhető, (D), Rozsdamentes acél konyhai szagelszívó

Ár: 41.190 Ft

Stílusos és Hatékony Szagelszívás

Az Electrolux LFU216X konyhai szagelszívóval szabadságban főzhetsz kedvenc ételeidet anélkül, hogy a kellemetlen szagok megtartanák otthonodat. Ezt a kiváló eszközt a következő fontos jellemzők kísérik:

Hatékony Szagelszívás

A szagelszívó 272 m3/h maximális légelszívási teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan szünteti meg a konyhai szagokat. A 3 sebességfokozat közül választhatsz az aktuális igényeid szerint.

Stílusos Rozsdamentes Acél Kialakítás

A rozsdamentes acél anyag elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhádnak, miközben könnyen tisztán tartható és tartós. Az Electrolux minőségi dizájnt és funkcionalitást ötvözi.

Hidrodinamikai Hatékonyság

Ez a szagelszívó rendelkezik egy E osztályú hidrodinamikai hatékonysággal, ami azt jelenti, hogy hatékonyan szívja el a levegőt anélkül, hogy túlzott zajjal járna. A maximális zajszint mindössze 71 dB, így csendesebben használhatod.

Energiatakarékosság

Az Electrolux LFU216X energiafogyasztása kedvező, éves szinten csak 66 kWh. Ennek köszönhetően D osztályú energiatakarékossági osztályba tartozik, így hosszú távon is takarékoskodsz az energiával.

Méretek és Telepítés Az eszköz kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén elhelyezheted a konyhádban. A rozsdamentes acél dizájn harmonizál majd a környezetével. Méretei: magasság 132 mm, szélesség 598 mm, mélység 510 mm.

Az Electrolux LFU216X szagelszívóval a konyhai légkör mindig friss marad, miközben stílusos kialakítása feldobja konyhád megjelenését. Ne hagyd ki ezt a hatékony és elegáns megoldást!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Electrolux LFU216X 272 m3/h, Falra szerelhető, (D), Rozsdamentes acél konyhai szagelszívó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: