Betöltés...

Sencor SRV1000SL Robotporszívó #ezüst-fekete

Ár: 33.990 Ft

Sencor SRV 1000SL 1500 mAh, 14.4V fekete-ezüst robotporszívó

A Sencor SRV 1000SL robotporszívó ideális választás fapadló, parketta, linóleum, padló csempe tisztítására. Segítségével a takarítás gyors és egyszerű. Két szélső forgókefével lett felszerelve, így a sarkokat is tökéletesen tisztítja. A maximális hatékonyság érdekében 3 különböző programot kombinál – Véletlenszerű mozgás / Körkörös mozgás / Fal menti takarítás -. A beépített állítható érzékelőknek köszönhetően, egyszerűen megelőzhető a lépcsőről való leesés. A kerek elakadása esetén automatikusan kikapcsolja önmagát. A működését egy 1500 mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 80 percig is üzemeltethető egyetlen töltéssel.
 
 

SENCOR PORSZÍVÓK

Az összes SENCOR porszívó garantáltan magas hatékonyságú, precízen tervezett és megfelel az ipari egészségügyi előírásoknak is. A felhasznált anyagok, az egyedülálló gyártási folyamatok, a szabadalmazott technológiák szavatolják a termékeink kimagasló használati értékét és népszerűvé teszik őket mindenhol a világon. Készülékeink az alacsony fogyasztás ellenére rendkívül hatékonyak. A SENCOR porszívókban felhasznált anyagok és a funkcionális tulajdonságok kombinációja garantálja a gazdaságos, de hatékony működést, kompromisszumok nélkül.

 

TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODIK KÜLÖNBÖZŐ AKADÁLYOKHOZ

A Sencor robotporszívónak nem jelent problémát akár 1 cm-es díszléc vagy akár egy 2 cm-es szőnyeg sem. A felszerelt érzékelőknek köszönhetően a bútorok épsége sincs veszélyeztetve. A 75 mm magasságának köszönhetően kényelmesen tud takarítani akár a nehezen hozzáférhető helyeken is, mint például a kanapé vagy ágy alatt. 

 

INTEGRÁLT OLDALKEFÉK A MAXIMÁLIS TISZTASÁGÉRT

A beépített oldalkeféknek köszönhetően, kiváló hatékonysággal dolgozik a sarkok, a falak és a különböző bútorok mentén. A speciális mozgású oldalkefék, közvetlenül a porszívó alá tereli a szennyeződést így a porszívó egyszerűen tudja felszívni.  

 

INFRAVÖRÖS ÉRZÉKELŐK

A beépített három infravörös érzékelő segíti a készülék mozgását, így biztosítva azt, hogy a robotporszívó esetleg leessen a lépcsőről. 

 

ERŐS, HOSSZÚ ÉLETŰ AKKUMULÁTOR

A nagy teljesítményű motor mellett, beépítésre került egy nagy kapacitású Li-Ion akkumulátor is, amely akár 80 percen keresztül képes a porszívót működtetni. Az alacsony akkumulátor szint esetén a készülék automatikusan jelzést küld egy pirosan villogó LED fénnyel, valamint hangjelzés is jelzi Önnek, hogy a robotporszívót töltőre kell csatlakoztatni. 



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sencor SRV1000SL Robotporszívó #ezüst-fekete" című hirdetést látja. (fent)