Betöltés...

Smartmi Electric Heater 1S

Ár: 38.880 Ft

Tulajdonságok:

Mi Smart Space Heater S.
Elektromos konvekciós okos fűtőtest – Több meleg egy gombnyomásnyira – Intelligens és kényelmes vezérlés. 2200W teljesítmény. Használható szobában vagy a fürdőszobában is. Nem kell felkelned – csak szólj az asszisztensednek.
A felhasználói igényeket figyelembe véve lehetséges a fűtőtest hanggal való irányítása. A Mi Smart Space Heater S összekapcsolható a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexa-val a Mi Home alkalmazáson keresztül, beállítható a hőmérséklet vagy utasíthatod a készüléket ki/bekapcsolásra. Egy szavadra melegebb lesz az otthonod. Amíg nem vagy otthon, az otthonod felmelegedhet.
A Mi Home alkalmazással távolról vezérelheted a fűtőtestet Az otthonod hőmérsékletét bármikor és bárhonnan szabályozhatod, a Mi Home alkalmazáson keresztül, ráadásul más okosotthon termékekkel (pl. szenzorok) is összekapcsolható (pl. ha a hőmérséklet XY °C alá esik, kapcsoljon be a fűtőtest). 18°C - 28°C között 6 fokozatban állítható.
A különböző fűtési igények szerint A Xiaomi Mi Smart Space Heater S a hőmérsékletet 18-28°C között tudja állítani (18/20/22/24/26°C) 6 lépésben, míg a fűtés időtartama 4 lépésben (1/3/5/9 óra) állítható a különböző felhasználói igényeknek megfelelően. Kis méretű dizájn és beépített törölköző szárító.
Egyszerű és praktikus, sokoldalú és kellemes megjelenésű. A vékony fűtőtestet könnyű mozgatni, vagy áthelyezni másik helyiségbe. A beépített, könnyű törölköző szárító teherbírása 1.5 kg, fűtés közben így már törölközőt is száríthatsz. 2200 W teljesítmény – gyors felfűtés Nagy hatékonyságú alumínium radiátor és jó hőelvezetés Halk és kényelmes konvekciós fűtési technológia Pontos digitális termosztát 6 hőmérséklet szinttel felszerelve Két biztonsági mechanizmus – automatikus kikapcsolás leeséskor/dőléskor vagy túlmelegedés esetén IPX4 fröccsenő víznek ellenáll Intelligens vezérlés Mi Home alkalmazással vagy hangasszisztenssel Beépített törölköző szárító

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Smartmi Electric Heater 1S" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: