Betöltés...

Crock-Pot CSC052X Elektromos lassú főző edény - Fekete

Ár: 38.720 Ft

A 4,7 literes, dönthető fedelű Crockpot lassúfőzőben az összetevők lassan, több órán keresztül főnek felügyelet nélkül. Ez a modell a mindennapi főzés kényelmét biztosítja, mivel alkalmazkodik a napi időbeosztáshoz. A könnyen kezelhető digitális vezérlőpanel (két főzési szinttel és újramelegítési funkcióval) biztosítja, hogy étele mindig forró és tálalásra kész legyen. A 4,7 I-es kőedény térfogata ideális 5 személy számára.

A lassú főzés finom, egészséges és ízletes. A lassú főzés több tápanyagot őriz meg az ételben. A lassú tűzhelyen készített ételek lédúsabbak, táplálóbbak és egészségesebbek, mivel a főzési vagy párolási hőmérséklet nem haladja meg a 100 ˚C-ot. A húsok nem ragadnak az edényhez, és nem zsugorodnak össze.

A Crockpot lassúfőzők akár 75%-os árammegtakarítást eredményeznek a hagyományos főzőedényekhez képest. A Crockpot segítségével csökkentheti a húsban lévő zsír mennyiségét, így az ízletesebb és tökéletesen átsült lesz. Ráadásul a lassú főzés mindenféle húsból kihozza az ízeket.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Crock-Pot CSC052X Elektromos lassú főző edény - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: