Betöltés...

FALMEC - Páraelszívó GRUPPO INCASSO NRS 50

Ár: 392.390 Ft

A Falmec folyamatosan keresi a megoldásokat és technológiákat a termékei által keltett zaj csökkentésére.

Nagyobb hatékonyság, jobb teljesítmény, kevesebb zaj és alacsonyabb fogyasztás: a Falmec egyenlet mindig pozitív eredményeket hoz.

Az innovatív NRS™ technológiával a Falmec sikeresen megalkotta azt a terméket, amely egyesíti a nagy teljesítményt a jelentős otthoni kényelemmel. A tudományos bizonyítékokkal alátámasztott kiváló eredményeket igazoló számadatokon túl a másik fontos tény, amit hangsúlyozni kell, hogy az elszívó hihetetlenül csendes.

Akár -86%-kal kevesebb zaj!

A légáramlások tanulmányozásának és a felhasznált anyagoknak köszönhetően az NRS™ páraelszívók minimális, szinte észrevehetetlen szintre csökkentik a zajt. A különbség nem érezhető, hanem tapasztalható. A Falmec által a folyadékdinamika tanulmányozására szakosodott laboratóriumokkal együttműködésben kifejlesztett rendszere, az NRS™ (zajcsökkentő rendszer) lehetővé tette számunkra, hogy olyan hihetetlenül csendes páraelszívók kollekcióját hozzuk létre, amelyek hatékonyan javítják a konyhában az életminőséget.

Az NRS™ technológia lehetővé teszi, hogy főzzön, dolgozzon, beszélgessen és zenét hallgathasson anélkül, hogy a páraelszívókra jellemző zajt hallaná, miközben élvezheti a legjobb légszívási teljesítményt.


Falmec NRS rendszer bemutató videó
FONTOS!

A páraelszívók biztonságos használata érdekében, felszerelés és beüzemelés előtt mindenképpen tájékozódni kell a termék használati utasításból a főzőlap felülete és a páraelszívó legalsó része közötti min.távolságról.

A min. távolságot a főzőlap típusa (gáz vagy elektromos) határozza meg, Valamint gondoskodni kell a megfelelő légutánpótlásról a hatékony működés érdekében.

Belső keringtetéses (szénszűrős) használat esetén is biztosítani kell a levegő szabad áramlását.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "FALMEC - Páraelszívó GRUPPO INCASSO NRS 50" című hirdetést látja. (fent)