Betöltés...

Gorenje H45W levegő párásító

Ár: 18.950 Ft

Tulajdonságok:

Zajmentes légkör
Az ultrahangos technológia lehetővé teszi a csendes működést (38 dB), amely nem zavar munka vagy alvás közben. Csak hozz létre egy kényelmes, párában gazdag légkört és bátran pihenhetsz.

Többféle lehetőség
A víztartályt közvetlenül a víztöltő nyíláson keresztül vagy a felső fedél nélkül töltheti meg. A harmadik lehetőség az, hogy a víztartályt a csap alá kell helyezni. A megfelelő páratartalom fenntartása segít csökkenteni a statikus elektromosságot és hidratálja a torok és az orrjáratokat.

Személyre szabható kényelem
Ez a párásító kellemes párát eredményez, illetve a 360 fokos párásító nyílás hűvös pára vezérléssel lehetővé teszi, hogy személyre szabottan a saját kényelmedre alakítsd a beállításokat.

Természetes érzés
A párásító speciális technológiával a vizet párává változtatja, egyedi hangulatot teremtve otthonodban. A pára hűvös, ami természetes érzetet kelt és felidézi egy tavaszi erdei reggel frissességét. A rendkívül magas párakibocsátás 210 ml / óra.

Könnyen tárolható
A párásító kompakt kialakítása és könnyű súlya (1,18 kg) megkönnyíti az egyik szobából a másikba való mozgatást.
Relatív páratartalom javító hatás Ultrahangos párásítás Párásítás típusa: hideg párásítás Terület mérete (m2): 20 Csatlakoztatási teljesítmény: 23 W A termék szélessége: 170 mm A termék magassága: 350 mm A termék mélysége: 170 mm A csomagolt termék szélessége: 222 mm A csomagolt termék magassága: 390 mm A csomagolt termék mélysége: 222 mm Nettó tömege:1.2 kg Bruttó tömege: 1.6 kg Teljesítmény: 240 V

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje H45W levegő párásító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: