Betöltés...

NP16 Ultrahangos párásító diffúzor beépített ion technológiás légtisztítóval, extra nagy méretű 4.5 literes tartállyal, távirányítóval, ajándék illóolajokkal

Ár: 18.990 Ft





ULTRASONIC LÉGPÁRTÍTÓ 4.5l + 3 FRAGRANT OILS + TÁVVEZÉRLÉS







ULTRASONIC - a párásító az ultrahanghullámok elvén működik . Mit jelent ez az Ön számára? A párásító nagyfrekvenciás hanghullámok segítségével mikroszkopikus részecskékre bontja a vizet, és hűsítő és frissítő gőzzé alakítja .


AROMATERÁPIA - az aromaolajok segítségével nemcsak egészséges, hanem kellemes légkört is teremthet . Csak öntsön 1-2 cseppet a párásító alján lévő zárható rekeszben található szivacsszűrőre, és az illat a pára segítségével szétterül. A vízben oldódó olajok közvetlenül a vízhez adhatók, vagyis ugyanúgy, mint a párásítóval együtt a készletben.


CSENDES MŰKÖDÉS - Az ultrahangos párásító másodpercenként egymilliószoros frekvenciájú jelet bocsát ki. A levegő párásító a lehető legkisebb zajt generálja, aminek köszönhetően nem megterhelő a háztartás számára - különösen alkalmas lesz a gyermekek számára , akiknek az alvása gyakran könnyű. A párásító nem fogja zavarni a mindennapi tevékenységeket vagy a munkát. Könnyen járható egész éjszaka, és nem fogja zavarni az alvást , éppen ellenkezőleg - javítja annak minőségét, és a felhasználó felfrissültebb lesz, a kijövő pára lehetővé teszi a pihenést és a nap folyamán felhalmozódott stressz minimalizálását. A készülék éjszakai világítási móddal rendelkezik, bekapcsolás után a párásító lágy kék fénnyel világít.


SZENZÍV TOUCH PANEL + TÁVVEZÉRLŐ - az intuitív, digitális kezelőpanelnem csak egyszerűvé, de kényelmessé is teszi a légnedvesítő működését . A párásító panelje nagyon érzékeny, nem kell egyetlen gombot sem sokszor megnyomnia és küszködnie a paraméterek beállításával - egyetlen érintés elegendő . Az áttekinthető kijelzőn könnyen leolvasható a készülék által megjelenített összes paraméter - akár nagyobb távolságból is. A készlethez tartozik egy távirányító is , amellyel távolról is vezérelheti a készüléket, ami jelentősen javítja a felhasználó kényelmét.


MŰSZAKI ADATOK - szín: fekete; anyag: PP, ABS, AS; teljesítmény: 40W; hatótávolság: 20m2; tartály kapacitása: 4,5l; hatékonyság: 350ml / h; higrosztát: IGEN; időzítő: IGEN; érintőképernyő: Igen; távirányító mellékelve: IGEN; éjszakai üzemmód: Olajok a készletben: 3; méretek: 33/23/16 cm; súly: 2,035 kg; súly a csomagban: 2,461 kg.







MŰSZAKI ADATOK:

fekete szín
Anyag: 1,5 mm: PP, ABS, AS
teljesítmény: 40W
Lefedettség: 20m2
tartály kapacitása: 4.5l
hatékonyság: 350ml / h
higrosztát: IGEN
időzítő: IGEN
érintőképernyő: IGEN
távirányító mellékelve: IGEN
éjszakai üzemmód: IGEN
olajok a készletben: 3
méretek: 33/23/16 cm
súly: 2,035 kg
súly a csomagban: 2,461 kg

BESZERELVE:

párásító
távvezérlő
3 illóolaj
kerámia szűrő






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "NP16 Ultrahangos párásító diffúzor beépített ion technológiás légtisztítóval, extra nagy méretű 4.5 literes tartállyal, távirányítóval, ajándék illóolajokkal" című hirdetést látja. (fent)