Betöltés...

Páraelszívó fekete 50cm

Ár: 26.699 Ft

Az MPM 51-PX-72 páraelszívó egy kiváló minőségű konyhai készülék, amely tökéletes választás minden otthon számára. Ez a páraelszívó stílusos fekete színével egyaránt modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának.

Az MPM 51-PX-72 maximális teljesítménye akár 175 m3/h, amely lehetővé teszi hatékony páraelszívást és szagtalanítást. Legyen szó egy gyors reggeli kávézásról vagy egy hosszabb főzőműveletről, ez a páraelszívó megbirkózik a konyhában keletkező gőzzel, füsttel és szagokkal.

Ez a készülék három különböző sebességfokozattal rendelkezik, amelyek segítségével beállíthatja a megfelelő szellőzési erősséget az adott helyzetnek megfelelően. A kisebb fokozatot választva energiát takaríthat meg, míg a nagyobb fokozatokon gyorsan és hatékonyan megszabadulhat a konyhai gőztől és szagoktól.

Az MPM 51-PX-72 páraelszívó kompakt méretének köszönhetően könnyen illeszkedik a konyhájába. Telepítése egyszerű, és könnyedén felszerelhető a falra vagy a konyhai szekrényre. Ezen kívül a készülék karbantartása is egyszerű, a szűrőket könnyen eltávolíthatja és tisztíthatja.

Ez a páraelszívó a funkcionalitást és a stílust ötvözi, és a konyhája nélkülözhetetlen részévé válik. Ha szeretné, hogy a konyhai gőzök és szagok ne terjedjenek el otthonában, az MPM 51-PX-72 páraelszívó ideális választás. Legyen szó akár főzésről, süteménykészítésről vagy egyszerűen csak egy kellemes konyhai légkör kialakításáról, ez a páraelszívó mindig a segítségére lesz.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Páraelszívó fekete 50cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: