Betöltés...

Páraelszívó fehér 50cm

Ár: 26.699 Ft

Az MPM 51-PX-68 páraelszívó egy kiváló minőségű konyhai készülék, amelynek fehér színe elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának. Ez a páraelszívó tökéletes választás minden olyan háztartás számára, ahol fontos a friss levegő és a kellemes környezet.

Ez a páraelszívó rendelkezik egy hatékony motorral, amely akár 175 m3/h szellőzőteljesítményt is képes biztosítani. Ez azt jelenti, hogy a konyhai szagok és pára gyorsan és hatékonyan távoznak a helyiségből, így mindig tiszta és friss levegőt lélegezhet be. Az erős motor biztosítja a hatékony szellőztetést akár nagyobb méretű konyhákban is.

A páraelszívó 3 különböző sebességfokozattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a szükségleteiknek és az aktuális helyzetnek megfelelően szabályozzák a szellőzőteljesítményt. Ha intenzív főzési tevékenységet végez, akkor a magasabb sebességfokozatot választhatja, míg kevésbé intenzív tevékenység esetén a alacsonyabb fokozat is elegendő lehet.

Az MPM 51-PX-68 páraelszívó egyszerűen telepíthető és használható. A készülék könnyen tisztítható, és a szűrők könnyedén cserélhetők. Az egyszerű kezelőfelület és a könnyen hozzáférhető vezérlőgombok gondoskodnak arról, hogy a páraelszívót könnyen irányítható legyen.

Ha egy hatékony és stílusos páraelszívót keresel, amely kiváló teljesítményt nyújt és könnyen kezelhető, akkor az MPM 51-PX-68 páraelszívó a tökéletes választás. Ne hagyd, hogy a konyhai szagok és pára eluralkodjanak a konyhádban, inkább válaszd ezt a megbízható és elegáns készüléket, és élvezd a friss levegőt és a tiszta környezetet minden főzési alkalommal.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Páraelszívó fehér 50cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: