Betöltés...

MPM 60-OW-01N páraelszívó, 320 m3/h, 60cm, 3 sebesség Fekete-Inox

Ár: 45.799 Ft

Az MPM 60-OW-01N páraelszívó a modern konyhák stílusos és hatékony kiegészítője. A készülék fekete-inox színben pompázik, ami elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz a konyhának. A páraelszívó kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosít.

Ez a páraelszívó rendkívül hatékonyan képes megszabadítani a konyhát a kellemetlen szagoktól és a felesleges gőztől. Az MPM 60-OW-01N maximális légáramlása akár 320 m3/h, így bármilyen intenzív főzési tevékenység során is kiválóan működik. A 3 sebesség fokozat lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a szükségleteiknek megfelelően szabályozzák a páraelszívó teljesítményét.

Ez a páraelszívó nemcsak hatékony, hanem praktikus is. A könnyen hozzáférhető vezérlőgombok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy könnyedén beállítsák a kívánt sebességet. Az MPM 60-OW-01N páraelszívója csendes működést biztosít, így a főzési élményt nem zavarja a zaj.

A termék kiváló minőségű szűrővel van felszerelve, amely hatékonyan megszünteti a szennyeződéseket és a zsírt a levegőből. A szűrő könnyen tisztítható és cserélhető, így a páraelszívó karbantartása egyszerű és kényelmes. Az MPM 60-OW-01N páraelszívója stílusos és hatékony megoldást nyújt a konyhai légterek tisztítására és frissítésére.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MPM 60-OW-01N páraelszívó, 320 m3/h, 60cm, 3 sebesség Fekete-Inox " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: