Betöltés...

USTM MATTEO négylépcsős központi vízszűrő rendszer

Ár: 356.200 Ft

USTM MATTEO nagy teljesítményű, negylépcsős központi vízszűrő rendszer.
A rendszer szűrőbetéteket tartalmaz.
A szűrőházakba a 20" x 4,5" méretű szűrőbetétek alkalmazhatóak. Kérem, hogy a rendelés előtt olvassa el erre a termékre vonatkozó szállítási feltételeket a részletes leírás végén.

Csatlakozási méret: 1" belső menet, rézbetétes
Ez a központi vízszűrő rendszer egy fém konzolt, 1 db rézfejes ,40 mikronos visszamosható, nyomásmérő órával ellátott előszűrőt, 2 db 20"-os Big Blue szűrőházat szűrőbetétekkel és 1 db 25 W-os nagy teljesítményű UV lámpa készletet tartalmaz.
Amennyiben a berendezést napos helyre telepítik a kék ház megvédi a szűrőbetéteket a fotoszintézistől.
A szűrőrendszert használati ivóvíz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
1. szűrési lépcső: Aqwell34 rézfejes, visszamosható, 40 mikronos előszűrő
Az Aqwell34 rézfejes, visszamosható előszűrő nyomásszabályzóval és nyomásmérő órával rendelkezik, mely jelzi a rendszer víznyomását. 40 mikronméretű résmérettel rendelkezik így kiszűri a vízből a 40 mikronméretűnél nagoibb szilárd, lebegő szennyeződéseket, mint pl. a homokot, rozsdát, vízkövet, stb.
Visszamosható előszűrő egyszerű visszamosatási módszerrel. Mindössze egyetlen szelep megnyitásával elkezdődik a visszamosatási folyamat. A visszamosott víz közvetlenül a szennyvízbe vezethető.
Twist & clean, azaz csak "tekerd és tisztítsd" rendszer: a hálózati rendszer elzárása nélkül, csupán a szűrőházon található gomb elfordításával megoldható a szűrő belső tisztítása, annak visszamosatása
2.szűrési lépcső: PS5M20BB - 5 mikronos, préselt polipropilén üledékszűrő. Kiválóan szűri a vízben található 5 mikronméternél nagyobb üledékeket pl a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát. Megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását és vegyszerálló
3.szűrési lépcső: BL20BB - aktív szén blokk szűrőbetét
Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél.
Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
4. szűrési lépcső: 25 W-os, nagy teljesítményű UV lámpa készlet
Az UV lámpa feladata a víz sterilizálása. Az UV lámpa semlegesíti a vírusok és baktériumok 99,9%-át anélkül, hogy kémiai változást idézne elő a vízben.
Az ultraibolya sugárzás elektromágneses sugárzás, mely a természetes napfény spektrumában található meg. Meghatározott hullámhossz tartományban az ultraibolya sugárzás erős fertőtlenítő hatással rendelkezik.Az UV fertőtlenítés olyan UV-?fénnyel működik, amely behatol a vízben élő mikroorganizmusok sejtjeibe, leállítja szaporodásukat és ártalmatlanná teszi őket, azaz csírátlanít. A fertőtlenítésre használt kisnyomású higanygőzlámpák teljesítménymaximuma 254 nm. Ez a fajta fertőtlenítés nem kémiai, hanem fizikai úton hatástalanítja a mikroorganizmusokat. Az UV sugárzással történő fertőtlenítés során nem képződnek egészségre ártalmas melléktermékek. A fertőtlenítés hatékonysága nem függ a kezelésre kerülő víz pH értékétől.
A MATTEO rendszer részei:
• Porfújt acél tartókeret
• 40 μm visszamosható előszűrő
• 2 db 20x4,5"-os BigBlue szűrőház
• 2 db 20x4,5"-os BigBlue szűrőbetét - 1 db 5 mikronos préselt polipropilén üledékszűrő és 1 db aktív szén szűrőbetét
• szűrőház kulcsok
• 25 W-os nagy teljesítményű UV lámpa készlet
• UV lámpa adapter izzó kiégés jelzővel
Műszaki paraméterek:
kapacitás: 1000 l / óra
üzemeléshez szükséges víznyomás: 2,5 - 4 bar
méret (szélesség x mélység x magasság): 70 x 30 x 70 cm
súly: 20 kg
csatlakozási méret: 1"
lehetséges nyomásesés: 0,12 bar SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
A termék súlya, felépítése miatt sajnos az ipari logisztikában nem bízunk.️️ Az USTM MATTEO rendszer átvehető:
- vagy a szaküzletünkben személyes átvétellel (HU-1188 Budapest, Vasút utca 28/B)
- vagy vállaljuk a saját autóval történő kiszállítást Budapest területén illetve az alábbi településekre:
Csömör, Dunaharaszti, Ecser, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kistarcsa, Maglód, Nagytarcsa, Pécel, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony Tököl, Üllő, Vecsés

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "USTM MATTEO négylépcsős központi vízszűrő rendszer" című hirdetést látja. (fent)