Betöltés...

Amica OKP6659C Páraelszívó - Fekete

Ár: 157.610 Ft

Főzési szagoktól átitatott ruhák, függönyök vagy takarók? Nem az Amica páraelszívókkal! Páraelszívóink modern és nagy hatékonyságú turbinákkal vannak felszerelve, amelyek teljesen eltávolítják a konyhai szagokat. Élvezze konyhája teljes kényelmét!

A konyhából a szagok és zajok beszivároghatnak a többi helyiségbe. Az innovatív BLDC kefe nélküli motorral ellátott új generációs páraelszívó rendkívül csendes. Magas üzemi kultúra és megbízhatóság jellemzi. Előnye továbbá, hogy kevés energiát fogyaszt, ami jelentősen meghosszabbítja az élettartamát. Az ételek elkészítése puszta élménnyé válik.

A szagok elnyelésénél a hatékonyság kulcsfontosságú. Ezért a FrameON rendszerrel ellátott előtetők az elülső ablak körül található nyílásokon keresztül is elszívják a gőzöket. A kiegészítő perifériás elszívó rendszer biztosítja, hogy a kellemetlen szagok gyorsabban eltűnjenek, miközben a baldachin csendesebben működik. Élvezze a nagyobb elszívási hatékonyságot és a tisztább levegőt!

A beépített Slider érzékelővezérléssel ellátott Amica kéményelszívók kényelmet és teljes szagszabályozást jelentenek, most - az Ön keze ügyében! A teljesítmény beállítása még soha nem volt ilyen egyszerű - csak csúsztassa végig ujját a páraelszívón lévő csíkon, és már kész is!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Amica OKP6659C Páraelszívó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)