Betöltés...

Függőleges kézi gőzvasaló, textilgőzölő

Ár: 9.890 Ft

Függőleges kézi gőzvasaló, textilgőzölő

Fedezze fel a kényelmes és hatékony ruhagőzölést a függőleges kézi gőzvasalóval. Elegáns zöld és fehér kivitelben kapható, ez a készülék tökéletes megoldást kínál a vasalódeszka okozta görnyedés, valamint a lelógó és újragyűrődő ruhaujjak problémáira. Könnyedén kezelhető és ideális a legkényesebb anyagokhoz is, garantálva a ruhák frissességét és baktériummentességét.

Főbb Jellemzők:

Könnyű Használat: A készülék kényelmesen fogható, ergonomikus kialakítása és a gyors felmelegedés lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan gözöljön.
Baktériumölő Hatás: A gőz nem csak kisimítja a ruhákat, hanem frissíti és sterilizálja is azokat.
Változtatható Intenzitás: A különböző ruhaanyagokhoz igazítható gőzintenzitásnak köszönhetően minden típusú ruházat tökéletesen gőzölhető.
Kivehető Víztartály: A 330 ml kapacitású, kivehető víztartály egyszerűen újratölthető a mellékelt 100 ml-es vízmérő tégellyel.
Felszerelhető Kefe: A készülékhez tartozó kefe segítségével az apró szöszök eltávolítása is gyerekjáték.
Mobilis: Kompakt méretének köszönhetően a gőzvasaló ideális társ utazások során vagy akár üzleti találkozók előtti gyors igazításokhoz.
Teljesítmény és Méretek: 1200 wattos teljesítmény, 29,5x14 cm méretek és kb. 150 cm hosszú kábel biztosítja a könnyű kezelhetőséget.
Tápegység: A készülék 220–240 V feszültséggel működik.

Legyen szó egy gyors reggeli simításról vagy egy fontos esemény előtti frissítésről, a függőleges kézi gőzvasaló minden igényt kielégít. Könnyen tárolható és a kábel hossza is elegendő a rugalmas használathoz. Ez az innovatív eszköz garantálja, hogy a vasalás már ne legyen többé teher.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Függőleges kézi gőzvasaló, textilgőzölő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: