Betöltés...

Nedis HTPA21BKW SmartLife Hősugárzó

Ár: 46.690 Ft

Ez a Nedis Smart Wi-Fi intelligens teraszfűtés a legjobb megoldás arra, hogy fedett kültéri terét hangulatos és kényelmes oázissá alakítsa. Ez az innovatív fűtőberendezés ötvözi a fejlett funkciókat a könnyed kényelemmel, hogy tökéletes kültéri fűtési élményt nyújtson Önnek.

Az 1200 wattos fűtőszállal ez a teraszfűtő hatékonyan felmelegít akár 12 m²-es teret, kényelmes környezetet biztosítva Önnek és vendégeinek. Az oszcillációs funkció egyenletesen osztja el a meleget, biztosítva, hogy a terasz minden sarka hangulatos és hívogató legyen.

Vegye át az irányítást kényelme felett a Nedis SmartLife alkalmazással. Könnyedén vezérelheti a fűtést a székéből okostelefonján keresztül, lehetővé téve a 600 és 1200 watt közötti hőbeállítások beállítását az Ön egyedi preferenciáinak megfelelően. Ezenkívül élvezze a kihangosított vezérlést a Google Asszisztens vagy az Amazon Alexa segítségével.

A fedett kültéri használatra tervezett Nedis intelligens teraszfűtés IP24 védelemmel rendelkezik, így biztonságosan használható fedett kültéri területeken. Kényelmes fogantyúja könnyű hordozhatóságot tesz lehetővé, míg a kábelhorog rendben és tisztán tartja a kábelt tárolás közben.

A biztonság elsődleges fontosságú, és ez a teraszfűtés felborulás elleni védelemmel van felszerelve, amely véletlenül felborulás esetén automatikusan kikapcsol.

Ne hagyja, hogy a hideg esték akadályozzák a szabadtéri szórakozást. Fektessen be a Nedis Smart Wi-Fi intelligens teraszfűtőbe, és teremtsen meleg és hívogató légkört a végtelen szabadtéri pillanatokhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Nedis HTPA21BKW SmartLife Hősugárzó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: