Betöltés...

Łucznik Mini Varrógép

Ár: 30.430 Ft

A Mini gép számos egyszerűsítéssel és kényelemmel  és bájos kialakítással rendelkezik , így tökéletes ajándék minden kreatív gyermek számára . Nemcsak hosszú órákig tartó, nagyszerű szórakozást nyújt , hanem támogatja a szem-kéz koordináció, az esztétika és a képzelet érzését. A szilárd kivitelezésnek és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően sokáig szolgálni fogja a gyerekeket.

 A Mini két szabályozóval rendelkezik, amelyekben lehetetlen eltévedni. Az első gombbal választhatjuk ki a 12 varrási program egyikét , amelyek megjelenését a gép burkolatán ellenőrizhetjük. A második szabályozó lehetővé teszi a menet feszességének beállítását, ha szükséges.

A gép két varrási sebessége és a varrás lassú beállítási lehetősége amely növeli a működés biztonságát és megkönnyíti a tanulást. A lassú üzemmód beállításával a szabályozó véletlen túl erős megnyomása sem gyorsítja fel maximálisan a gép működését.

 LED lámpával van ellátva a munkaterület felett, amely megkönnyíti a pontos varrási előnézetet és a munkát gyenge megvilágítás mellett. Szükség esetén a Mini vezeték nélkül is használható, és mindenhová magával viheti (pl. Iskolába, iskolán kívüli foglalkozásokra vagy egy barátjához), mert 4 AA elemmel működik.

Kompakt méretei ellenére a Mini gép nem játék, hanem teljesen működőképes varrógép - tökéletes kisebb varrási javításokhoz és hobbi fejlesztéséhez . Ha gyermeke arról álmodozik, hogy divattervezővé váljon, vagy szereti a kézi munkát, akkor az tökéletes ajándék lesz számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Łucznik Mini Varrógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: