Betöltés...

Philips Series 600i Légtisztító, Fehér

Ár: 83.660 Ft

Legenergiatakarékosabb légtisztítónk, amely valós idejű visszajelzést ad a levegő minőségéről. Eltávolítja az allergéneket és szennyeződéseket, miközben minimális energiát fogyaszt. Kompakt, elegáns kialakítása harmonikusan illeszkedik otthonába. A Philips Air+ alkalmazás segítségével távirányítással működtethető.

Kevesebb mint 17 perc alatt eltávolítja a szennyezőanyagokat
A légtisztítónk 170 m3/h CADR érték (Clean Air Delivery Rate, tisztalevegő-szállítási sebesség) mellett tiszta levegőt juttat a szoba minden sarkába, és alaposan megtisztítja az akár 44 m2-es helyiségeket is. Búcsúzzon el kevesebb mint 17 perc alatt az olyan szennyezőanyagoktól, mint például a PM2.5, a baktériumok, a pollen, a por, a háziállatok szőre és egyebek.

Kiszűri az egészen apró, 0,003 mikron méretű részecskék 99,97%-át
A NanoProtect HEPA technológiát alkalmazó kétrétegű szűrőrendszerünk az akár 0,003 mikron méretű részecskék 99,97%-át is eltávolítja (1). A NanoProtect HEPA technológia nemcsak csapdába ejti a szennyezőanyagokat, hanem elektrosztatikus töltéssel vonzza is azokat, így akár kétszer több levegőt tisztít meg, mint a hagyományos HEPA H13 szűrés, magasabb energiahatékonyság mellett.

Az AeraSense érzékelők érzékelik a beltéri szennyezőanyagokat
A légtisztító AeraSense érzékelőkkel vizsgálja a levegőt másodpercenként 1000-szer, és valós időben mutatja a levegőminőséget. Az eszköz digitális kijelzőjén vagy az Air+ alkalmazáson gyorsan tájékozódhat az otthona légszennyezettségi szintjéről.

Intuitív színgyűrűs kijelző
A légtisztító felhasználói felületén lévő színgyűrűvel azonnal visszajelzést kap a levegőminőségről. Miközben az eszköz tisztítja a levegőt, a színgyűrű pirosról kékre vált.

Automatikus üzemmód és 3 manuális sebesség: közepes, turbó, alvó üzemmód
Testre szabhatja a légtisztítási élményt a három különböző sebességfokozattal: alvó, közepes és turbó. Automatikus üzemmódban a készülék a levegőminőség valós idejű visszajelzése alapján választja ki a levegő tisztításához legmegfelelőbb sebességet.

Szűrő élettartam-kijelzője
A légtisztító figyelmeztet, ha eljön a szűrőcsere ideje. Emellett az Air+ alkalmazással nyomon követheti a szűrő állapotát. Az eredeti Philips szűrők akár 12 hónapig garantálják az optimális teljesítményt, így egész évben tiszta lesz az otthona levegője.

Kompakt méret és karcsú kialakítás
A légtisztító kompakt méretének és elegáns kialakításának köszönhetően tökéletes kiegészítője bármely helyiségnek, miközben erőfeszítés nélkül javítja otthona levegőjét és esztétikumát egyaránt. A mindössze 34 cm-es magasságával tökéletesen alkalmas arra, hogy egy íróasztalra vagy polcra helyezze. Élvezze a friss és tiszta levegőt egy csipetnyi kifinomultsággal.

Jellemzők:
- Színe: Fehér
- Felszerelési mód: Szabadonálló
- Használat: Tisztítás
- Tulajdonság: Tisztítás
- Szűrő típusa: HEPA
- Lefedett felület: 44 m²
- Maximális teljesítmény: 12 W
- Tápfeszültség: 240 V
- Légáramlás: 170 m³/h
- Vezérlőpanel típusa: Mechanikus
- Zajszint: 19 dB, 49 dB
- Magasság: 341 mm
- Szélesség: 237 mm
- Hosszúság: 243 mm
- Súly: 2.2 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips Series 600i Légtisztító, Fehér" című hirdetést látja. (fent)