Betöltés...

ATLANTIC Opro+ S 50 literes villanybojler

Ár: 72.050 Ft

Atlantic Opro+ S 50 literes villanybojler 2 kW teljesítménnyel, saját fejlesztésű korróziógátló technológia és gyémánt zománcozás védi a tartályt. Letisztult, elegáns megjelenés új csepp alakú LED kijelzővel. Széles szervízlefedettség, alacsony ár, kiváló hőmegtartó képesség. 2 év teljeskörű és 3 év garanciát ad a gyártó a tartály zománcozására.

A kiemelkedő Atlantic Opro+ S 50 literes villanybojler

Az Opro Plus bojlerek a legszélesebb felhasználó körnek készülő ár-érték bajnok kategóriát képviselik. Innovációk és kiváló alapanyagok emelik ki ezt a bojler családot. Az Atlantic új vízmelegítője minden téren megfelel a mai felhasználási igényeknek. Egyszerű de modern és letisztult megjelenése bármely fürdőszoba stílushoz illeszkedik. Amennyiben Önnek fontos a magas minőség, és az országos szervízhálózat megfizethető áron akkor ajánljuk az Opro+ bojlereket.

Az Opro Plus bojler mindent tud amit egy jó vízmelegítőnek kell

Az Atlantic Opro+ S vízmelegítő egyszerű hengeres formával rendelkezik, és rejtett rögzítésüknek köszönhetően kitűnően illeszkedik minden helyiségbe. 50 liter forró víz 1 fő kényelmes meleg víz ellátását biztosítja. Külső hőfokszabályzó gomb van a készüléken, mellyel kényelmesen beállítható a kívánt hőfok, nem utolsó sorban pontos hőmérséklet beállítást tesz lehetővé.

Még kiemelkedőbb élettartam az O'Pro védelmi technológiának köszönhetően

Hosszú tartály élettartam az O'Pro korrózió védelmi rendszernek köszönhetően. Szabadalmaztatott egyedi passzív elektrokémiai korrózióvédelem, és gyémánt minőségű zománctartály a kiemelkedő élettartamért.





Felhasználóbarát kijelző felület

Az új Opro + bojlereken vízcsepp LED kijelző és vezérlő segíti az egyszerűbb kezelhetőséget. A kijelzővel pontosabb képet kaphatunk a hőmérsékletről és a fogyasztásról, az alacsonyabb energiafogyasztásért.

Kiváló hőszigetelés - kellő ideig tartja a vizet melegen

Az Atlantic bojler nagy sűrűségű freonmentes poliuretán hab szigetelése segít az energiamegtakarításon. A kellően masszív és jó minőségű szigetelés jól megtartja a felmelegített vizet, így a bojlernek nem kell folyamatosan újra melegítenie a vizet. Így mindig rendelkezésre áll elegendő meleg víz.

Milyen gyakorisággal szükséges karbantartani az Opro+ bojlert?

A bojler karbantartása attól is függ, hogy hol használjuk. A víz keménységétől függően 1 de legfeljebb 2 évente szükséges takarítani. Ha hagyjuk le vízkövesedni a készüléket, az jelentősen ront a teljesítményén és az élettartamon egyaránt. A rendszeres karbantartással megmarad a hasznos űrtartalom, ezzel pedig a rendelkezésre álló meleg víz mennyiség. Arról, hogy mi is az a vízkő és hogyan képződik, mit tudunk tenni ellene, a bojler vízkőtelenítés cikkünkben olvashat.



Villanybojler jellemzői



O'Pro korrózió védelmi rendszer

Modern, letisztult megjelenés

Vízcsepp LED kijelző

Függőleges elhelyezés

C energiaosztály

Nagy sűrűségű freonmentes hőszigetelés - alacsony hőveszteség

Gyémánt minőségű zománcozás

Nagy hatékonyságú víz bemeneti rendszer

Beépített mechanikus biztonsági termosztát

Kívülről állítható víz hőmérséklet

Villásdugó csatlakozás

Különleges ajakos tömítés védi a peremet a korróziótól

Biztonsági szelep/elektrokémiai szigetelő elem tartozék

Kiemelkedő élettartam

IP24 Védelem

50 liter tartálykapacitás


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ATLANTIC Opro+ S 50 literes villanybojler" című hirdetést látja. (fent)