Betöltés...

ARISTON Velis Evo 80 EU ERP villanybojler

Ár: 115.996 Ft

Az Ariston Velis Evo 80 villanybojler az energiahatékonyság és a modern design tökéletes kombinációja. Ez a kifinomult villanybojler ideális választás otthona melegvíz ellátásához. Kompakt kialakítása és intelligens vezérlőrendszere lehetővé teszi a pontos hőmérséklet beállítást és az energiatakarékos üzemmódok használatát. A speciális hőszigetelés és az innovatív technológia segítségével minimalizálja az energiaveszteséget, csökkentve ezzel a villanyszámlát. A két függetlenül működő tartálya optimális melegvíz ellátást biztosít, akár egyszerre több csap használatával is.

Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler a kategóriateremtő villanybojler

A Velis EVO villanybojlerek élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat. Lágy, gördülékeny vonalvezetés, amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez.



Telepíthető vízszintesen vagy függőlegesen is

A Velis Evo 80 literes villanybojler bármely fürdőszobába tökéletes választás. Flexibilis elhelyezésének köszönhetően felhasználói igény szerint felszerelhető gond nélkül.





Teljesen öntanuló Velis EVO vízmelegítő

Az okos öntanuló funkció betanulja a felhasználói szokásokat, és annak alapján melegíti a vizet. így mindig rendelkezésre áll a szükséges forró víz mennyiség amikor szükség van rá. Az okos kijelzőn mindig olvasható ha a tartályban lévő víz zuhanyra kész.

A lehetséges extra vízvételezés esetére az ECO mindig fenntart egy minimum biztonsági hőmérsékletet (45°C), ezzel garantálva azt, hogy bizonyos mennyiségű meleg víz mindig rendelkezésre álljon.

Dupla tartályos kialakítás

Az innovatív kialakítás lehetővé teszi, hogy a bojler még hatékonyabban tudjon működni. Mindkét tartályban található egy-egy 750 W-os fűtőbetét. A használat során egyszerre csak egy tartályból használ vizet a készülék. Amint abból elfogy, akkor kezdi el a másikat használni, míg az első tartályban lévő vizet folyamatosan melegíti. Így jóval gyorsabban fog rendelkezésre állni a következő adag melegvíz mint egy hagyományos bojlernél.

Kívül belül prémium minőség

A prémium minőség tetten érhető a vízmelegítő minden részletében. A kifejezetten elegáns ezüstmetál felület bármely fürdőszoba bútorhoz illeszkedik. A bojlerben lévő zománcozott fűtőelem meggátolja a vízkőképződést. Magnézium anód és aktív anód egyaránt a tartály korróziójának megelőzésére. Az elektromos fűtőbetét, a nagy ellenállású tartály és a zománcozott fűtőelem révén a melegvíz előállítás gyorsan és hatékonyan történik.



Akár több csapoló egyidejű kiszolgálása kényelmesen

A Velis EVO vízmelegítő egyszerre több vízvételi helyet is könnyedén képes kiszolgálni. A hőingadozást figyelembe kell venni egyszerre történő használat során. Ezt a problémát viszont egyszerűen megoldja egy termosztátos csaptelep, ami mindig biztosítja a megfelelő vízhőfokot.

Automatikus fertőtlenítés

A Velis Evo vízmelegítők automatikus legionella-mentesítést végeznek időközönként. Ilyenkor direkt magas hőmérsékletre emeli a víz hőmérsékletét, hogy hatékonyan elpusztítsa a baktériumokat. Így minimalizálható a legionellával kapcsolatos egészségügyi kockázat.

Két - három főt kényelmesen kiszolgál

A duplatartályos kialakítás és a megnövelt a hatékonysággal a Velis Evo vízmelegítő 2-3 főt kényelmesen kiszolgál. A fürdési szokások viszont befolyásolják, hogy hányan tudnak lefürdeni egy melegítéssel.



Villanybojler jellemzői



Zuhanyra kész állapot jelzése

LED kijelzőfelület termosztáttal

Elhelyezhető függőlegesen és vízszintesen egyaránt

Prémium formatervezés

Vastag poliuretán szigetelés

Ecoloy bevonatú fűtőelem

Automatikus legionella-mentesítés

Több csapolót is kényelmesen kiszolgál

Dupla tartályos kialakítás - megnövelt hatékonyság

Öntanuló funkció

Extra lapos kialakítás








Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ARISTON Velis Evo 80 EU ERP villanybojler" című hirdetést látja. (fent)