Betöltés...

ARISTON DEOS 21 S NET elektromos páramentesítő beépített Wi-Fi funkcióval

Ár: 99.991 Ft

Ariston DEOS elektromos páramentesitő otthoni és irodai helyiségek páramentesítésére egyaránt. A készülék kiválóan megszűri a levegőt és begyűjti a párát, így megelőzhetjük például a penész elterjedését is a helyiségben.

ARISTON DEOS 21 S NET elektromos páramentesítő beépített Wi-Fi funkcióval Folyamatos páramentesítésAz Arison Deos párátlanító berendezése folyamatos működésével tökéletes megoldás akár a párás téli napokra is. Praktikus készülék akkor ha a helyiségben nem, vagy nehezen megoldható a szellőztetés. Az állandó működésnek köszönhetően megelőzhető a helyiségben a penészedés, így a levegő minősége is mindig megfelelő.Választható funkciók Turbó funkció: A levegőáramlás jelentősen megnő, így a kiválasztott nedvességi beállítás nagyon hamar és könnyedén elérhető, biztosítva a levegő jó minőségét Mosoda funkció: A fokozott nedvességtartalmú helyiségek esetén javasolt funkció. A ventillációs sebesség növelésével maximalizálja a páramentesítő kapacitást. Super Laundry funkció: Ez a beállítás kifejezetten a ruhák szárítására alkalmas, magas ventillátor fokozat mellett. Légtisztító funkció: A készülékben található nagy hatékonyságú részecskeszűrőjét használva távolítja el a por, baktériumok és az allergéneket.Négyféle üzemmódban működtethető Általános üzemmód - A páramentesítő addig üzemel amíg el nem éri a helyiség előre beállított páratartalmát. Folytonos üzemmód - A készülék folyamatosan üzemel, maximális teljesítményen előre beállított időkorlát vagy páratartalom nélkül. Automata üzemmód - Előre beállított relatív páratartalom alapján működik a páramentesítő. Szuper üzemmód - Automatikusan beállított ventillátorsebesség a meghatározott relatív páratartalom eléréséhez, 10 órán keresztül aktív.Modern formatervezés és csendes működésA páramentesítéső letisztult érintőképernyős megjeléne bármely helyiségbe tökéletesen beilleszkedik. Gurulós lábakkal rendelkezik így bárhová egyszerűen mozgatható. A felhasználói komfortról gondoskodik a készülék csendes működése, szintre észrevehetetlenül dolgozik a háttérben.Hatékony Ariston páramentesítőA készülék Golden Fin hőcserélőkkel rendelkezik, ez megkönnyíti a kondenzvíz elvezetését, így nem fordulhat elő csöpögés. A rozsda így nem okozhat gondot, az optimalizált trapéz alakú hűtőbordák több hűtőközeget engednek át, ezzel jelentősen növelve az energiahatékonyságot. Távolról vezérelhető és programozhatóAz Ariston Clima okostelefonos alkalmazás segítségével a páramentesítő maximalizálhatja otthona komfortérzetét. Az applikációval beállítható az összes elérhető program a készüléken, így folyamatosan szabályozható a működés távolról is.Páramentesítő jellemzői Elektronikus vezérlés Távvezérlés okostelefonról HEPA szűrő Anti-szagszűrő Turbó és Mosoda funkció Időzítő Páratartalom szint kijelzése a panelen Csendes működés Beépített fagyálló funkció Szagtalanító szűrő Ergonomikus fogantyúk LCD érintőképernyős felület Mosható porszűrő Időkapcsolóval az automatikus bekapcsoláshoz Egyszerűen mozgatható, kompakt méretű 21 liter páramentesítő kapacitás / nap

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ARISTON DEOS 21 S NET elektromos páramentesítő beépített Wi-Fi funkcióval" című hirdetést látja. (fent)