Betöltés...

Lucznik Milena II 419 Elektromos fehér varrógép

Ár: 61.950 Ft

Egy egyszerű varrógép minden otthonban nélkülözhetetlen. Hogy miért? Mert ez egy olyan elsőszámú gép, amelyet mindig érdemes kéznél tartani - vagy ahogy egyesek jobban szeretik: "készenlétben". - hogy segítsen megbirkózni a kisebb és a kicsit nagyobb háztartási varrással kapcsolatos krízishelyzetekkel.
Ha egy "kezdő" varrógépet keres, amellyel elkezdheti a varrás művészetével való kalandozását, a Milena II 419 tökéletes választás lesz.

Milena II 419 - nem csak a felszínessége fogja megigézni Önt
Elég csak ránézni a gépre, és már első látásra meg fogod szeretni! Már csak a külseje miatt is. A Milena II 419 most új, könnyű kivitelben kapható.
Sárkányok, fúvókák, szél... Az új gépünk látványára énekelni és varrni támad kedved! És mivel ugyanolyan egyszerű, mint jól ismert és népszerű elődje, a rajta való varrás is könnyedén fog menni.

A Łucznik Milena II 419 varrógéppel a varrás öröm!
A Milena II 419 egy általános célú modell, amely az anyagok széles skálájával megbirkózik. Nem hagyja cserben a függönyök megrövidítésekor, tökéletesen együttműködik a ruhák javításakor vagy igazításakor, és - ha kedve van hozzá - gyönyörű alkotásokat varr önnel a gyerekeknek, unokáknak és szeretteinek.

A Milena II 419 kezelése a tárcsák segítségével történik. A betűjeles tárcsával könnyedén kiválaszthatja a 22 öltés bármelyikét (ezt az öltésnek megfelelő betű kiválasztásával teheti meg). Nem tudja, melyiket válassza? Semmi sem egyszerűbb! Mindegyik illusztrálva van a testén - így bármikor rápillanthat, és kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban illik ahhoz az anyaghoz, amellyel éppen dolgozik. A második tárcsával az öltéshosszúságot lehet kiválasztani - vagyis azt, hogy milyen finom legyen.

A Lucznik Milena II 419-es varrógép alapvető használati, rugalmas és overlock öltésekkel rendelkezik. Az öltések nagy száma széleskörű lehetőséget biztosít a varrástanuláshoz, különösen a vékony, finom és közepesen vastag szövetek esetében. Segítségével sikeresen elkészítheti első párnáit, vászontáskáit, telefontokjait vagy ingjeit, díszítheti és rövidítheti függönyeit, és elegáns ágyneműket készíthet. Az elasztikus öltések választéka lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen varrjon sztreccs anyagokat, és egyúttal bevezetést jelent a kötöttáru varrásába.

A Milena II 419 öltéshossz-beállító funkcióval, fordított varrással, beépített világítással és szabad karral (reach) is rendelkezik a praktikus lábszár- és ujjszegélyekhez. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően a varrás egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.

A Milena II 419 lehetővé teszi a kényelmes varrást dupla tűvel - ez a második orsónak köszönhetően lehetséges egy további cérnatekercs számára, amely - szükség esetén - bármikor hozzáadható.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Lucznik Milena II 419 Elektromos fehér varrógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: