Betöltés...

BLACK ipari hősugárzó, hőlégfúvó 2200W - 55054

Ár: 32.990 Ft


BLACK ipari hősugárzó a Hawaii-i életérzésért



Legyen a műhelyedben is trópusi meleg akár már néhány nap múlva



Fűtsd be gyorsan műhelyedet, vagy közepes méretű fedett helyet a BLACK ipari hősugárzóval. A három fokozatban állítható fűtés teljesítmény-szabályozóval a saját igényeidre szabhatod a meleg levegő erősségét.



Ennek a hőlégfúvónak a fém háza garantált védelmet nyújt a fűtőtestnek és a ventilátornak a mechanikai sérülések ellen. A hősugárzó 2,2 kW-os teljesítménnyel rendelkezik, réz és rozsdamentes acél kompozitból készült fűtőelemmel van ellátva, amely minden esetben hatékonyan adja át a hőt. A ventilátor nagy mennyiségű meleg levegőt fúj ki, és a beépített melegítő biztosítja a meleg levegő keringését a helyiségben.



A készülék könnyű és hordozó fogantyúval rendelkezik, így könnyen mozgatható. A fűtőtest képes működni fűtési és szellőztetési/hűtési módban is. Ezeket az eszközöket széles körben használják az építőiparban, raktárakban, állattenyésztésben, házakban, nyaralókban és minden olyan helyen, ahol megfelelő szellőzést kell biztosítani.



Válaszd ezt az ipari hősugárzót, ha igazán meleget szeretnél csinálni, kevés áramfogyasztás mellett. 2-3 nap alatt már nálad is lehet.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "BLACK ipari hősugárzó, hőlégfúvó 2200W - 55054" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések