Betöltés...

Orion OFSS160R álló Ventilátor távirányítóval 45W #fekete

Ár: 14.790 Ft

A fekete színű exkluzív megjelenésű álló ventilátorunk 16" lapátátmérővel rendelkezik, amely hatékony légmozgást biztosít a helyiségben. A 3 sebességfokozat lehetővé teszi, hogy személyre szabjuk a légáramlást az időjárásnak és az egyéni igényeinknek megfelelően. A távirányító lehetővé teszi a ventilátor vezérlését kényelmesen és egyszerűen.

A ventilátor 7,5 órás időzítő funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a használati idő beállítását, így nem kell aggódni a felesleges energiafogyasztás miatt. A széles tartományú oszcillálás lehetővé teszi a széles légáramlási terület kényelmes és hatékony fedezését. Az automatikus vízszintes forgatás funkció a széles légáramlási terület kényelmes és hatékony fedezését biztosítja.

A ventilátor biztonságos és megbízható, így biztos lehetsz abban, hogy kellemes légmozgást biztosítson otthonodban vagy irodádban. A könnyű szerelhetőség lehetővé teszi az egyszerű összeszerelést és a gyors használatba vételt.

A ventilátor maximális teljesítménye 45W, így hatékonyan működik, és segít abban, hogy kellemes légmozgást biztosítson otthonodban vagy irodádban. Ha egy exkluzív megjelenésű, biztonságos és megbízható ventilátorra van szükséged, akkor az álló ventilátorunk a tökéletes választás lehet!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Orion OFSS160R álló Ventilátor távirányítóval 45W #fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: