Betöltés...

Electrolux LFV616K 700m3/h 68dB 54kWh/év (D) Fekete páraelszívó

Ár: 221.830 Ft

Hob2Hood – színtiszta kényelemA Hob2Hood funkció vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre a főzőlap és a páraelszívó között. Csak kezdjen el főzni, és az elszívó automatikusan beállítja saját működését, hogy a tűzhelyen kiválasztott főzési funkciónak megfelelő páramentesítést elvégezze. A háttérmunkát így nyugodtan ráhagyhatja, míg ön a főzésre összpontosít.
Breeze üzemmód a konyha levegőjének csendes felfrissítéséértHa végzett a főzéssel, érintse meg a „Breeze” gombot, és a páraelszívó további 60 percig leheletfinom üzemmódban működve teljesen felfrissíti a helyiséget. Így az elkészített ételt már kellemes környezetben fogyaszthatják el, miközben a helyiség levegője szép csendben kicserélődik.Erős motor, hatékony elszívásA hatékony motornak és a magas fordulatszámnak köszönhetően a helyiség levegője mindig friss lesz. Gyors megoldás a kellemes konyhai környezet fenntartásához!Egyszerűen kezelhető üveg érintőfelületElegáns, üvegfelületű kezelőpanele finoman simul a környezetbe. Az elektronikus érintőgombok pedig egyszerű és pontos szabályozást tesznek lehetővé mind a beállítások, mind az üzemmód tekintetében.

Jellemzők:
Beépítési mód: kémény, szélesség: 60 cmTeljesítményszabályozási fokozatok száma: Breeze funkció: 3 + intenzív, Breeze funkcióMaximális kapacitás (intenzív üzemmód): A fűtőberendezés maximális teljesítménye (intenzív üzemmódban): 700 m³/hMűködési kapacitás (max./perc): 1,5 m/hőmérséklet (max./perc): 575 / 305 m³/hA körkörös elszívás csökkenti az energiafogyasztást és a zajszintetElszívó és elszívó üzemmód lehetséges, faszénszűrő mellékelveZsírszűrő telítettségjelzőSzénszűrő telítettségjelzőA páraelszívó világításának típusa és száma: LED spotlámpa, 2 dbZsírszűrő típusa és száma: alumíniumhálós, 2 db

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Electrolux LFV616K 700m3/h 68dB 54kWh/év (D) Fekete páraelszívó" című hirdetést látja. (fent)