Betöltés...

Grundig UC 5620 Ultraszónikus ékszertisztító

Ár: 17.700 Ft

A Grundig ultrahangos tisztító minden esetben tiszta körülményeket biztosít. Nagyon intenzíven és finoman tisztítja. Nem csak a borotvafejeket és a hajvágó tartozékokat, hanem a fogkeféket, a fogsorokat, a szemüvegeket, az evőeszközöket és még sok mást.

Az ultrahangos tisztító működési elve
Az ultrahangos tisztító vízfürdőjében ultrahangos mező jön létre, amelyben alacsonynyomású és túlnyomásos hullámok alakulnak ki. Amikor a vákuumhullámok a vízben ütköznek, kis gőzbuborékok alakulnak ki. A túlnyomás hullámai, amelyek a gőzbuborékok belsejében a nyomás emelkedését okozzák, ezeket a gőzbuborékokat ütik el.

Ha a nyomás túl magas, a buborékok hirtelen kondenzálódnak. Legfeljebb 100 000 bar nyomást bocsát ki. A gőzbuborékok felrobbantásával a tisztítandó tárgyak szennyeződése hatékonyan eltávolítható.
Mérete: 196 mm x 126 mm x 130 mm

Hatékony, gyengéd tisztítás kettős hanghullámmal a felület károsítása nélkülTisztítja a borotvafejeket, fogkeféket, fogsorokat, fogszabályzókat, ékszereket, vízálló órákat, szemüvegeket, fésűket és sok mástMég a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja, még a nehezen elérhető helyekről isKimenet: 50 WBeépített időzítővel 5 perces működéshezNagy rozsdamentes acél tartály (500 ml)Levehető szűrőbetéttel, óratartóvalFrekvencia: 43 kHzTeljesítményüzem: 220-240 V~, 50/60 HzNem alkalmas finom vagy porózus kövek, például smaragd, opál, korall, türkiz, lapisz, perl vagy gyöngyház, természetes anyagból készült keretes szemüvegek, kontaktlencsék és fából, textilből vagy bőrből készült tárgyakhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Grundig UC 5620 Ultraszónikus ékszertisztító" című hirdetést látja. (fent)