Betöltés...

Borniak Füstgenerátor GD-01

Ár: 99.948 Ft

A GD-01 füstgenerátor a füstház része, amelyet a szívének tekintenek. Nagyon fontos szerepet játszik a húsfeldolgozás folyamatában, mert felelős a stabil működéséért. A szállított faforgács egyenletes égésében nyilvánul meg. Ezáltal a füstölt húsok egyenletesen füstölnek, minden alkalommal, amikor egyedi ízükkel, intenzív illatukkal és színükkel lepik meg szeretteiket, a használt faforgács típusától függően.
A füstgenerátor tálca újratöltése nem igényel különösebb figyelmet. Ez a berendezés tiszta, füstmentes füstöt eredményez akár 7-8 órán keresztül, fűrészpor folyamatos feltöltése nélkül. Ezenkívül ezt a modellt alumínium-cinkkel tervezték , amely kiváló korrózióállóságot biztosít.
Érdemes megjegyezni, hogy ezt az eszközt azzal a szándékkal hozták létre, hogy a Borniak füstölőkben használják, de más ilyen berendezésekben is alkalmazható, ha megfelelő rögzítéssel rendelkezik.
Ráadásul ezt a generátort a sokoldalúság jellemzi, mert különféle kamrákkal működik, amelyek kapacitása akár 200 l.
A Borniak füstházból származó füst a 2014-es szabvány szerint biztonságos. A füstölt kolbászban ezekben a füstölőkben a benzo [a] pirén tartalma 0,5 µg / kg. A maximálisan megengedett érték a hatályos előírásoknak megfelelően 2 µg / kg.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Fűtőteljesítmény [kW] 0.11
Teljesítmény [kW] 0,115
Feszültség [V] 230
Kapacitás [l] 2
További adatok
Szín ezüst
Anyagtípus alu-cink
Méretek
Mélység [cm] 18.
Súly [kg] 1.8
Teljes szélesség [cm] 35.5
Teljes magasság [cm] 25
Garancia
Garanciaidő 24 hónap
A gyártó adatai
EAN 5902114270025

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Borniak Füstgenerátor GD-01" című hirdetést látja. (fent)