Betöltés...

Sage BCG 600 BTR FEKETE Kávédaráló

Ár: 69.256 Ft







Beállítható őrlési finomság

A különböző kávékészítési módok különböző őrlési finomságot igényelnek a maximális aroma és íz biztosítása érdekében. A kávédarálón 60 különböző őrlési finomság állítható be, amelyek közül a készítendő kávé típusa szerint választhatja ki a megfelelőt.




Kúpos daráló

A kúpos daráló az intelligens adagolás technológiáját alkalmazza, amely a beállítások minden egyes módosításakor automatikusan beállítja az őrölt kávé adagolását. A különböző kávékészítési módszerekhez (a presszógéptől a french press-ig) válassza ki a kívánt finomságot és mennyiséget. A kúpos daráló lassan forog, amivel csökkenti a kávészemek közti hőátvitelt, ennek köszönhetően biztosítja kávéja maximális ízét. A tökéletes kávé készítéséhez pontos mennyiségű frissen őrölt kávéra van szükség. A legjobb íze annak a kávénak lesz, amelyet a felhasználás előtt 5 – 20 nappal pörköltek. Javasoljuk, hogy mindig gondosan ellenőrizze kávéjának pörkölési időpontját.






Kényelmes őrlés

A kávédarálóhoz 2 szűrőtartó toldalékot és az őrölt kávé tárolására szolgáló praktikus dobozt is kap. A toldalékoknak  köszönhetően kényelmesen kezelni tudja a darálót anélkül, hogy tartania kellene a szűrőket. A 340 g-os szemeskávé-tartály egyedülálló nyitó-záró rendszerrel van ellátva, amelynek köszönhetően könnyen és kényelmesen kiveheti és áthelyezheti. A légmentesen záródó fedél ráadásul segít megőrizni a kávészemek maximális frissességét.




                                                                                                                                                                                                                                                       




                                                                                                                                                                                                                                                          








Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sage BCG 600 BTR FEKETE Kávédaráló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: