Betöltés...

Sage BES 875 BKS Fekete kávéfőző darálóval

Ár: 251.901 Ft







Rövid előfőzés alacsony víznyomás mellett

Az alacsony nyomás mellett indított rövid előfőzés funkció a nyomás fokozatos emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája tökéletesen, maradéktalanul kivonásra kerüljön.






Beépített kónuszos rendszerű kávédaráló fém őrlőkővel

A fém őrlőkkel ellátott, beépített kónuszos rendszerű kávédaráló segítségével csak a szükséges mennyiségű kávé kerül közvetlenül a szűrőbe. A 250 g maximális kapacitású kávébab tartály a 18 különböző beállítható őrlési finomság és mennyiség lehetőséget nyújt egy egész életen át tartó kísérletezésre a tökéletes kávé készítéséhez, az Ön ízlésének megfelelően.



Gondos előkészítés

A tökéletes eszpresszó a különféle beállítási lehetőségek tökéletes kombinációjának eredménye – a frissen őrölt, pontosan tömörített kávé, a megfelelő nyomás és nem utolsósorban a megfelelő vízhőmérséklet elengedhetetlen feltétel. Ha a kávéaroma kinyerése közben a vízhőmérséklet változik, a crema kiváló minősége és megfelelő mennyisége, valamint a kávé fénylő színe pillanatok alatt eltűnhet. A BES870-es eszpresszó kávéfőző innovatív technológiai megoldásai biztosítják a hőmérséklet megfelelő szabályzását az aroma kinyerésének folyamata közben. Az Electronic PID rendszer segítségével a vízhőmérséklet gond nélkül stabilan tartható.








Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sage BES 875 BKS Fekete kávéfőző darálóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: