Betöltés...

Liebherr IRSe 3900 Pure beépíthető egyajtós hűtő EasyFresh 137L 87x56x55cm

Ár: 256.490 Ft

Itt regisztrálhat a garanciáért.

Nézd meg az élelmiszerek eltarthatóságát a hűtőben.


BioFresh:  BioFresh rekeszbe helyezett élelmiszer jóval hosszabban megőrzi vitamintartalmát, zamatát és étvágygerjesztő megjelenését, mint egy hagyományos hűtőszekrényben. A fejlett technológiának köszönhetően a készülék épp csak fagypont felett tartja a hőmérsékletet.


SoftSystem: Az integrált SoftSystem mechanizmus csillapítja az ajtó csukódását, még teljesen megpakolt ajtófiókok esetén. Ez a rendkívül praktikus funkció finoman csukja az ajtót, és megakadályozza, hogy a palackok, üvegek, zacskók kiessenek az ajtópolcról.


Liebherr készüléke figyel minden ujjmozdulatára: a Touch & Swipe kijelzőnek köszönhetően intuitív módon és könnyedén kezelheti hűtőszekrényét. A funkciók (pl. „SuperCool”) érintéssel és sepréssel egyszerűen kiválaszthatók a színes kijelzőn. Ugyanilyen könnyen szabályozhatja a hőmérsékletet is. De mi történik, ha éppen nem használja a kijelzőt? Akkor a tényleges hőmérséklet látható rajta.


Liebherr készüléke annyira halk, hogy nagyon kell fülelnie, ha észre akarja venni. Mi ennek a titka? Minden hűtési komponens, pl. kompresszor, szelep, ventilátor és párologtató optimalizált és tökéletesen összehangolt. Így csak azt fogja hallani a konyhában, amit szeretne.







Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Liebherr IRSe 3900 Pure beépíthető egyajtós hűtő EasyFresh 137L 87x56x55cm" című hirdetést látja. (fent)