Betöltés...

Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost Ice Maker beépíthető hűtő 2 ajtó 2 fiók 203x92x64cm

Ár: 2.136.901 Ft

 

Itt regisztrálhat a garanciáért.

Nézd meg az élelmiszerek eltarthatóságát a hűtőben.

BioFresh:  BioFresh rekeszbe helyezett élelmiszer jóval hosszabban megőrzi vitamintartalmát, zamatát és étvágygerjesztő megjelenését, mint egy hagyományos hűtőszekrényben. A fejlett technológiának köszönhetően a készülék épp csak fagypont felett tartja a hőmérsékletet.


A Liebherr NoFrost rendszere ventilátor segítségével biztosítja a gyors, jegesedésmentes mélyhűtést, elősegítve az élelmiszerek biztonságos, hosszú távú tárolását. A NoFrost technológia megnöveli a tároló kapacitást, és folyamatosan jégmentesen tartja a mélyhűtőt.


DuoCooling: A DuoCooling két teljesen elválasztott hűtőkörrel gondoskodik arról, hogy a hűtő- és fagyasztórész között ne történjen levegőcsere. Az élelmiszerek nem száradnak ki, és nincs szagátvitel. Ezáltal kevesebb dolgot kell kidobnia, ritkábban kell bevásárolnia, többet spórolhat, és tovább élvezheti az ízeket.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost Ice Maker beépíthető hűtő 2 ajtó 2 fiók 203x92x64cm" című hirdetést látja. (fent)