Betöltés...

LIEBHERR CNgbd 5723 PLUS KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY

Ár: 445.900 Ft

Itt regisztrálhat a garanciáért.

Nézd meg az élelmiszerek eltarthatóságát a hűtőben.


 
 
 
 
 
 
 
 



BluPerformance: Még nagyobb kapacitás, még gazdaságosabb, még takarékosabb élelmiszer-tárolás csendes működés, egyszerű kezelhetőség és kivételes tervezés mellett: a Liebherr BluPerformance készülékei új irányt jelölnek ki, és új mércét állítanak a hűtéstechnikában és a fagyasztásban.


A Liebherr NoFrost rendszere ventilátor segítségével biztosítja a gyors, jegesedésmentes mélyhűtést, elősegítve az élelmiszerek biztonságos, hosszú távú tárolását. A NoFrost technológia megnöveli a tároló kapacitást, és folyamatosan jégmentesen tartja a mélyhűtőt.


DuoCooling: A DuoCooling két teljesen elválasztott hűtőkörrel gondoskodik arról, hogy a hűtő- és fagyasztórész között ne történjen levegőcsere. Az élelmiszerek nem száradnak ki, és nincs szagátvitel. Ezáltal kevesebb dolgot kell kidobnia, ritkábban kell bevásárolnia, többet spórolhat, és tovább élvezheti az ízeket.


GlassLine: A jellegzetes GlassLine belső tér kiváló összeszerelési és kidolgozásról minőségről tanúskodik. A polcok biztonsági üvegből készültek. A rekeszelt, alácsúszó üvegpolc sokoldalúan kihasználható, igény szerint különböző magasságokba helyezhető.







Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "LIEBHERR CNgbd 5723 PLUS KOMBINÁLT HŰTŐSZEKRÉNY" című hirdetést látja. (fent)