Betöltés...

Gorenje Szabadonlló Hűtőszekrény NRK6202ES4

Ár: 215.900 Ft


Gorenje Szabadonálló Hűtőszekrény

A FastFreeze funkció -24 ° C-on fagyasztja meg az ételt, hogy az megőrizze az ásványi anyag tartalmát és az ételek eredeti minőségét. Körülbelül 26 óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a fagyasztó rekesz hőmérséklete visszatér az eredeti beállításhoz.

SuperCool: Az intenzív hűtési funkció ideális az élelmiszer gyors lehűtésére nagyobb vásárlások után. Hat óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol és a hűtőszekrény hőmérséklete visszatér az eredeti beállításhoz.

A MultiFlow 360°-os levegőkeringtetés rendszer egyenletesen osztja el a levegőt a hűtőszekrényben, hogy biztosítsa az optimális levegőáramlást és az azonos hőmérsékletet minden polcok, ezzel az ételek legjobb tárolási körülményeit.



NoFrost Plus: Az egyik legkorszerűbb, a mélyhűtő egységbe szerelt hűtő-fagyasztó rendszer, amely megakadályozza a jég és a dér felhalmozódását. Ennek eredményeként nem kell leolvasztanod a fagyasztó belső részét és a készülék tárolási kapacitása is hatékonyabban kihasználható.

SensoTech: A nagyméretű és áttekinthetően felépített megjelenésű LED-kijelző lehetővé teszi a hőmérsékleti beállítások azonnali módosítását. Az olyan funkciók, mint a FastFreeze és a HolidayMode, egyszerű érintéssel bekapcsolhatók. Hirtelen hőmérséklet-emelkedés esetén a beépített riasztó rendszer azonnal figyelmeztet.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje Szabadonlló Hűtőszekrény NRK6202ES4" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: