Betöltés...

Sage BES980BSS Professzionális automatikus karos eszpresszógép ezüst

Ár: 761.307 Ft











Az Oracle™ kiváló minőségű kávét készít, olyan ízűt, mint kedvenc kávéházában. Az Oracle™ rendszer automatikusan megőrli, adagolja és tamperolja a kávét. Így automatizálja a kiváló minőségű eszpresszó kézi készítésének legnehezebb részeit. Egyidejűleg főzheti az eszpresszót és készítheti a tejet, ami lehetővé teszi, hogy kedvenc lattéját vagy cappuccinóját pár perc alatt, kedvenc kávéházi minőségében elkészítse.

A fémkövekkel ellátott beépített kúpos daráló automatikusan őröl, adagol és tamperol 14 vagy 22 gramm kávét (szűrőtől függően) a kétszeres ízbombához. 


Az elektronikus PID rendszer a főzés teljes időtartama alatt érzékeli a hőmérsékletet, kiegyenlíti a hőmérséklet ingadozásait, és biztosítja a stabil hőmérsékletet az egész folyamat során.


Az önálló vízmelegítőben előállított gőz a tejet automatikusan habosítja a kívánt mértékre, és a kávét selymessé teszi, mintha barista főzte volna. Kiváló minőségű mikrobuborékos tejhab készítésével pedig tökéletesíthetjük Latte Art tudásunkat.






Speciális funkciók

A Sage BES980 kategóriájának csúcstermékei közé tartozik, köszönhetően a speciális funkcióinak. Egyszerűen és gyorsan módosíthatja a kávéfőzés hőmérsékletét, a gőzölés előtti nyomást, valamint a kávéfőzés időtartamát is. Beállíthatja továbbá az őrlés finomságát vagy a tej hőmérsékletét is. A túlfolyóval ellátott szabályozószelepnek (OPV) köszönhetően a készülék megakadályozza a maximális túlnyomást főzés közben, így elkerülhető a kávé keserű mellékízének kialakulása. A készülék valódi kisnyomású előfecskendező rendszerrel is rendelkezik, amely fokozatosan növeli a nyomást az egyenletes kávéfőzés érdekében.







Gondos előkészítés

A tökéletes csésze kávéhoz megfelelően gondozott és megfelelően őrölt kávéra, pontos hőmérsékletre és megfelelő nyomásra van szükség, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. A the Oracle™ professzionális eszpresszógép lelke a két rozsdamentes acél vízmelegítővel ellátott fűtőrendszer. Önálló, +/- 1 °C pontosságú vízmelegítő a presszókávé készítésére és önálló, állandó gőzkiadást biztosító vízmelegítő a gőz készítésére. Így egyidejűleg készítheti el optimális hőmérsékleten a tökéletes ízű presszókávét, és habosíthatja fel a tejet. Ezenkívül a gőzölőfej fűtőegységgel van felszerelve, amely gondoskodik a stabil hőmérsékletről az egész rendszerben, a kávéfőzés kezdetétől a végéig.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sage BES980BSS Professzionális automatikus karos eszpresszógép ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: