Betöltés...

Gaggia EG2111/03 Espresso Style Eszpresszó kávéfőző - Piros

Ár: 82.750 Ft

A Gaggia espresso egy új, 100%-ban Olaszországban gyártott kézi gépcsalád, amely egyedülálló funkciókat és funkciókat kínál, hogy elkísérje Önt az otthoni barista útjára. Tapasztalat, megbízhatóság és minőség, hogy megépíthesse, testre szabhassa és emlékezetessé tehesse kávézási pillanatait.

Ergonomikus fogás és optimális préselés garantált. Anyagok, amelyek a minőség érzetét és a biztonságos előfogást adják.

Crema Perfetta kétkamrás acél szűrő, ⌀ 53mm, 1 csésze és podokhoz exkluzív POD SYSTEM rendszerrel.

Az előfőzés egy kezdeti forró vízzuhanyból áll, amely néhány másodpercig nedvesíti az őrölt kávét a tényleges, nagy nyomáson (9 bar) történő főzés előtt. Ez a folyamat egyenletesebb extrakciót és intenzívebb, gazdagabb ízű végeredményt tesz lehetővé a csészében.

A rozsdamentes acél pannarellóval ugyanazt a megközelítést alkalmazhatja, mint a hagyományos barista: gőzt szolgáltat a tej emulgeálásához vagy forró vizet a tea és a teafőzetek elkészítéséhez.

2 db rozsdamentes acélból készült dupla kamrás perfect crema ø 53 mm-es szűrő (1 db 2 csésze őrölt kávéhoz, 1 db 1 csésze/turmixhoz, 16 gr őrölt kávé befogadására alkalmas).

A különböző csészeméretekhez mindig a megfelelő magasságban és a fröccsenések elkerülése érdekében.

Memo funkció - A kedvenc eszpresszójának megjegyzése.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gaggia EG2111/03 Espresso Style Eszpresszó kávéfőző - Piros" című hirdetést látja. (fent)