Betöltés...

Gorenje NRR9185EABXL side by side hűtő, NoFrost, inox-fekete

Ár: 272.390 Ft

CONVERTACTIVE

Gorenje Side by side Hűtőszekrény 358/192l NRR9185EAXL Inox 76514239
Kezdődhet a nagy buli
A ConvertActive segítségével egyetlen gombnyomásra van szükség ahhoz, hogy a fagyasztórekesz hűtőrekesszé vagy nagy ZeroZone zónává változzon, így több hely marad az ételek és italok tárolására.

Nagy zöldség-gyümölcs fiók
A tágas CrispZone fiókot úgy tervezték, hogy megőrizze a tápanyagokat és meghosszabbítsa az étel frissességét. Az alacsony hőmérséklet javítja a termék minőségét.

Energiatakarékosság
Hosszabb távollét esetén a hűtőszekrény beállítható energiatakarékos üzemmódra, mivel az ajtó végig zárva van.

Pénzt takarít meg neked
A 15 éves vagy annál idősebb készülékek akár háromszor annyi energiát fogyasztanak, mint az újak. A Gorenje új modelljei kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, a készülékek jobb ajtótömítéssel, korszerű hűtőrendszer-elemekkel és elektronikus szabályozással büszkélkedhetnek, amely minimálisra csökkenti az energiafelhasználást.

Gyors fagyasztás
A FastFreeze funkció -24 °C-on fagyasztja le az ételt, így az élelmiszerben lévő ásványi anyagok nagy része megmarad. Körülbelül 2 nap elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a fagyasztórekesz hőmérséklete visszatér a kezdeti beállításra.

Energiatakarékos üzemmód
A HolidayMode beállítja a hőmérsékletet a fagyasztó és a hűtőszekrény rekeszében, hogy az elektromos fogyasztást minimálisra csökkentse, amikor a hűtőszekrény hosszabb ideig nincs használatban. Például amikor nyaralását élvezi.

Stabil, csendes és tartós
Az inverteres kompresszorok csendesebbek, tartósabbak és kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos kompresszorokhoz képest. Jobban és gyorsabban alkalmazkodnak a készülék belsejében bekövetkező hőmérsékletváltozásokhoz, például az ajtó kinyitásakor, ami kevesebb hőmérséklet-ingadozást és jobb tárolási körülményeket jelent az élelmiszerek számára.

Jól áttekinthető és hatékony
A hűtőszekrények LED-es világítása kiváló és rendkívül hatékony megvilágítást biztosít. Használati ideje harmincszor hosszabb, mint a hagyományos izzóké, és akár tízszer annyi energiát takarít meg.

Ideális mikroklíma minden polcon
A MultiFlow 360° szellőzőrendszer egyenletesen osztja el a levegőt a hűtőszekrény rekeszében, hogy optimális légkeringést és a legjobb tárolási körülményeket biztosítsa az élelmiszerek számára.

Nincs többé fárasztó leolvasztás
A piac egyik legjobb hűtőrendszere, amely a fagyasztórekeszbe van beépítve, megakadályozza a jég és a fagy felhalmozódását, így alacsonyan tartja az energiafogyasztást. Ennek eredményeképpen a tárolókapacitás kihasználása optimális, és nincs többé szükség a leolvasztásra és a belső tér tisztítására. A csomagok vagy fagyasztott ételdarabok nem tapadnak egymáshoz, így a fagyasztóban lévő ételek mindig szép tisztán és rendben maradnak.

Leegyszerűsíti a jég adagolását és rendszerezi a fagyasztót.
A TwistIce egy innovatív fagyasztó tartozék, amely megkönnyíti a jégkockák adagolását közvetlenül a poharába. Forgó jégtálcákból áll, amelyeket elforgathat és kioldhat, így gyorsan és könnyedén szolgálhatja fel a hűtött italokat. A TwistIce segítségével rendben tarthatja a fagyasztóját, friss jégkockákat tarthat készenlétben, és gond nélkül szórakoztathatja vendégeit.

Jellemzői:
- Űrtartalom nettó: 358/192 l
- "E" energiaosztály" (318 kWh/év)
- TOTAL NO-FROST
- Gyors fagyasztás
- Gyors hűtés
- Fagyasztás - FastFreeze
- INVERTERES kompresszor
- LED világítás
- Digitális kijelző
- Frissen tartó rekesz
- Elektronikus vezérlés
- Nyitott ajtó hangjelzés
- Automata leolvasztás
- ConvertFreshZone a hűtőtérben
- 2 db tároló
- 5 üvegpolc a hűtőben 4 üvegpolc a fagyasztóban
- Tojás- és jégkockatartó
- 11 kg/24óra fagyasztási kapacitás
- Zajszint: 38 db(A)
- Fekete
- A termék szélessége: 915 mm
- A termék magassága: 1786 mm
- A termék mélysége: 670 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje NRR9185EABXL side by side hűtő, NoFrost, inox-fekete" című hirdetést látja. (fent)