Betöltés...

Páraelszívó #inox

Ár: 32.099 Ft

Az MPM 61-PX-71 páraelszívóval az otthonodban mindig friss és tiszta levegőt élvezhetsz. Ez a stílusos és hatékony készülék segít megszabadulni a főzés során keletkező páráktól, szagoktól és füsttől. Az elegáns ezüst színű kivitelének köszönhetően ez a páraelszívó tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba, így nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz a térnek.

A MPM 61-PX-71 páraelszívó erős szellőztetési teljesítményével garantáltan megbirkózik a legnehezebb konyhai kihívásokkal is. A max. 183 m3/h szellőzőkapacitása lehetővé teszi a hatékony és gyors páraelszívást, így nem kell aggódnod az ételek főzése közben felgyülemlő nedvesség és gőz miatt. Ezáltal a konyhád mindig friss és kellemes marad, és nem terjednek szét a kellemetlen szagok a lakás többi részében.

Az MPM 61-PX-71 páraelszívó 3 különböző sebességfokozattal rendelkezik, így könnyedén szabályozhatod a szellőztetés intenzitását a főzési igényeidhez és az adott helyzetnek megfelelően. Legyen szó halkabb szellőztetésről a könnyebb ételek főzése során, vagy gyorsabb és erőteljesebb működésről, amikor intenzíven főzöl vagy sütögetsz, ez a páraelszívó mindig alkalmazkodik az igényeidhez.

Az MPM 61-PX-71 páraelszívó stílusos kialakítása mellett rendkívül egyszerű használatot és karbantartást kínál. A könnyen hozzáférhető gombok és kapcsolók segítségével könnyedén beállíthatod a kívánt szellőztetési sebességet, így mindig maximális kontrollt tarthatsz a konyhai környezet felett. Emellett a páraelszívó szűrője is könnyen cserélhető és tisztítható, így fenntartása gyors és egyszerű folyamat.

Ne engedd, hogy a konyhai gőz és szagok elrontsák a főzési élményedet! Válaszd az MPM 61-PX-71 páraelszívót, és élvezd a friss és tiszta levegőt a konyhádban, miközben stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a térnek. Legyen szó akár egy könnyű ebédről vagy egy bonyolultabb vacsorakészítésről, ez a páraelszívó mindig hű társad lesz a konyhai tevékenységeid során.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Páraelszívó #inox" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: