Betöltés...

Rolipo kézi ruhagőzölő

Ár: 9.490 Ft

A Rolipo kézi ruhagőzölő gyorsan melegszik és erős, folyamatos gőzzel simítja ki a legmakacsabb gyűrődéseket, 400 ml-es víztartályával akár 20 percig tartó működést és extra hosszú tápkábelt biztosítva a könnyű és hatékony használathoz. Két gőz módja lehetővé teszi a különböző anyagok, mint a gyapjú, pamut, vagy akár selyem és vászon hatékony vasalását.

??A Rolipo ruhagőzölőjének gőze erős és koncentrált. A magas hőmérsékletű fém panel lehetővé teszi, hogy a gőz könnyebben áthatoljon a különböző szövetekből készült ruházaton, a 30g/perc gőzáramlás erőteljesen és egyenletesen távolítja el a legmakacsabb gyűrődéseket. Gyors felmelegedés, a kézi gőzölőnket használva néhány másodperc alatt megszabadulhat a gyűrődésektől, így divatos ruháival új napot kezdhet, több időt takarít meg a jó nap élvezetére!

??A Rolipo kézi ruhagőzölője folyamatos gőzfunkcióval rendelkezik. Használja a záró gombot a folyamatos gőzért, így nem kell folyamatosan lenyomva tartani a ravaszt. Két gőz mód közül választhat igénye szerint, az első mód erősebb gőzt termel, vastagabb anyagok, mint a gyapjú, farmer, pamut és plüss anyagok vasalására használható. A második mód gyengébb gőzt biztosít, amely vékonyabb anyagokhoz, mint a selyem, vászon, nylon stb. használható.

??A 400ML űrtartalmú víztartály akár 20 percig meghosszabbítja a működési időt, csökkentve az állandó vízutánpótlás kellemetlenségét. Hatékony munkavégzést tesz lehetővé, hiszen egyszerre vasalhatja ki az egész napi ruháit. Az illeszkedő kialakítás megkönnyíti a vízszivárgás miatti aggodalmakat, egyszerűen csak tekerje be a víztartályt. Az átlátszó víztartály és a bal oldali skála lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje a vízszint változását.

??Könnyű, hordozható méret és ergonomikus kézi kialakítás biztosítja a kényelmes használatot, ez a gőzölő könnyen kezelhető, tárolható, és tökéletes otthonra, irodába és utazáshoz. Nem kell többé rozsdás és hatástalan nagy vasalókat keresnie az utazási célállomásokon. Szerezze be ezt a ruhagőzölőt, hogy megkönnyítse az életét és munkáját.

??A 86 hüvelyk/2.2 méter extra hosszú tápkábel széles körben használható. Bárhol használhatja, nincs térbeli korlátozás. Minden egyes gőzölő kábelét szigorúan tesztelik a maximális biztonság és tartósság érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Rolipo kézi ruhagőzölő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: