Betöltés...

Többfunkciós eszköz, élelmiszerek tisztítása, sterilizálása és fertőtlenítése, peszticidek és hormonok eltávolítása az élelmiszerből, hordozható, akkumulátor 4400 mAh, fehér

Ár: 12.694 Ft


Biztonságos módszert keres annak biztosítására, hogy saját és családja ételei tiszták és káros anyagoktól mentesek legyenek? Akkor a többfunkciós eszköz az ideális megoldás az Ön számára!
Ez a forradalmi készülék tisztíthatja, sterilizálhatja és fertőtlenítheti az élelmiszereket, kiküszöbölve az egészségre veszélyes peszticideket és hormonokat. Többé nem kell aggódnia az élelmiszerek biztonsága miatt, mert ez a gép elvégzi az összes munkát Ön helyett.
És ha bárhol szeretne enni, ez a készülék tökéletes az Ön számára! Nagy teljesítményű, 4400 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor használhassa anélkül, hogy áramforráshoz kellene csatlakoztatnia. Ráadásul kompakt és könnyen hordozható, így magával viheti kirándulásokra vagy piknikekre.
Fektessen be ebbe a készülékbe, és élvezze az egészséges és tiszta étrendet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik! Ne hagyjon kétséget az élelmiszerek biztonságával kapcsolatban, és válassza a többfunkciós készüléket, hogy mindig biztonságban legyen. 【Egészséges és biztonságos】 Ha csak vízzel öblíti le termékeit, az nem jelenti azt, hogy tiszták. A víz nem távolítja el teljesen a peszticideket vagy a viaszt, amelyet a termékekre permeteznek az eltarthatóság meghosszabbítása érdekében. A gyümölcs- és zöldségtisztító nagy energiájú iontisztítási technológiát alkalmaz, vizet használ nyersanyagként, kémiai adalékanyagok nélkül, nem pusztítja el az élelmiszer-táplálkozást és biztonságosabb védi a gyermekek és családok egészségét. 【Könnyen használható】 Csak a tisztítandó ételeket tegye a mosogatóba vagy a medencébe, nyomja meg a mosógép kapcsológombját, tegye a készüléket vízbe és kezdje el a tisztítást. Néhány egyszerű lépéssel és egy élelmiszer-tisztítóval segíthet családjának egészségesebb életmódot élni és tisztább termékeket élvezni. 【Vezeték nélküli USB-kapcsolaton keresztül tölthető】 USB vezeték nélküli töltési kialakítás, 4400 mAh nagy kapacitású akkumulátor, akkumulátor élettartama, alapértelmezés szerint 10 perc minden alkalommal, a teljes töltés ≥ 25 alkalommal használható, biztonságos és stabil, hosszú élettartam, IPX7 vízálló. MEGJEGYZÉS: Javasoljuk, hogy 3 liter vizet dolgozzon egyszer, 6 liter vizet ajánlott 2-szer folyamatosan dolgozni, és 8 liter vizet ajánlott 3-szor folyamatosan dolgozni. 【Kicsi és hordozható】 A zöldség- és gyümölcshámozó kifinomult és kompakt, tenyérnyi méretű és könnyen tárolható. Nemcsak otthoni használatra alkalmas a konyhában, hanem ideális üzleti vagy kempingezéshez, szabadtéri kirándulásokhoz is, és könnyen elhelyezhető a bőrönd jobb oldalán vagy bármilyen vászonzsákban. 【All-in-One alkalmazás】 Az élelmiszer- és gyümölcsmosó gépet széles körben használják gyümölcsök és zöldségek, hús, rizs, tenger gyümölcsei és egyéb élelmiszerek tisztítására. A csomag tartalma:
1 x gyümölcs- és zöldséghámozó
1 x vezeték nélküli töltőállomás
1 x USB töltőkábel
1 x használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Többfunkciós eszköz, élelmiszerek tisztítása, sterilizálása és fertőtlenítése, peszticidek és hormonok eltávolítása az élelmiszerből, hordozható, akkumulátor 4400 mAh, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: